Η εγκληματική οργάνωση, οι υποτακτικοί κι ο δικαιωμένος Παναθηναϊκός

Η εγκληματική οργάνωση, οι υποτακτικοί κι ο δικαιωμένος Παναθηναϊκός

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Η εγκληματική οργάνωση, οι υποτακτικοί κι ο δικαιωμένος Παναθηναϊκός

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την πρόταση του εισαγγελέα Δασκαλόπουλου, τις επιθέσεις που δέχεται από την εγκληματική οργάνωση, ενώ σχολιάζει για Παναθηναϊκό και Αλαφούζο, που πρώτοι ξεκίνησαν τον αγώνα κατά της μπόχας και τώρα δικαιώνονται μετά από χρόνια χλευασμού!

Με πρόταση του Εισαγγελέα Δασκαλόπουλου ο Βαγγέλης Μαρινάκης και άλλοι 27 πρέπει να είναι κατηγορούμενοι και να δικαστούν για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Kαι σύμφωνα με την ίδια πρόταση ο Μαρινάκης θα πρέπει να προφυλακιστεί διότι έχει παραβεί τους περιοριστικούς όρους. Το αν θα γίνουν όλα αυτά θα αποφασίσει το Συμβούλιο Εφετών, αλλά η ουσία είναι, ότι ο εισαγγελέας επαναλαμβάνω ο εισαγγελέας(και όχι ο... περιπτεράς της γειτονιάς) έχει προτείνει την παραπομπή σε δίκη των 28 που εμπλέκονται στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Αρα και με την βούλα υπάρχει εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Διότι μέχρι τώρα μας έλεγαν γραφικούς, όλους εμάς που το φωνάζαμε από τότε που έγιναν γνωστές οι συνομιλίες-κόλαφος και άλλα σκάνδαλα. Σε αυτή την υπόθεση αυτός που πρώτος κίνησε γη και ουρανό για να αποκαλυφθεί και να φύγει η μπόχα από το ποδόσφαιρο ήταν ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού , μάλιστα, πριν τέσσερα χρόνια μίλησε μπροστά στις κάμερες για εγκληματική οργάνωση , την ώρα, που οι περισσότεροι τον έλεγαν γραφικό. Και τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης τον έλεγαν τρελό και ψυχοπαθή. Και μάλιστα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς ο επίσημος Ολυμπιακός χλεύαζε τον Αλαφούζο και τον ΣΚΑΙ, που ήταν πρωτοπόροι σε αυτό τον μεγάλο αγώνα .

Αρχικά μόνο αυτοί , στην πορεία μπήκαν στην μάχη και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και πολύ λίγα ΜΜΕ. Τα περισσότερα ΜΜΕ την λέξη εγκληματική οργάνωση δεν την έγραφαν. Και από κοντά φυσικά οι υποτακτικοί. Αρχικά χλεύαζαν και αυτά και το τελευταίο διήμερο ακολουθώντας πιστά την... γραμμή μιλάνε για σκηνοθετημένη πρόταση του εισαγγελέα και έχουν λυσσάξει κατά του Δσσκαλόπουλου. Την εξαίρεση του οποίου ζήτησε 14 φορές ο Μαρινάκης και τον λόγο τον μάθαμε χθες με την πρόταση, που έκανε ο εισαγγελέας στο Συμβούλιο Εφετών.

Η ουσία είναι μία. Ολοι αυτοί, που χλεύαζαν αρχικά και τώρα μιλούν για σκηνοθετημένο έργο πολύ απλά συνεχίζουν και εκτίθενται και δεν πείθουν ούτε τους εαυτούς τους στον καθρέπτη. Και με την φόρα, που έχουν πάρει σε λίγο θα μας πουν , ότι ο εισαγγελέας Δασκαλόπουλος θα πρέπει να καθήσει στο εδώλιο διότι τόλμησε και πρότεινε κατηγορούμενο τον Μαρινάκη και άλλους 27 και ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πέσει στην Β’Εθνική, διότι τόλμησε και αποκάλυψε την εγκληματική οργάνωση , που δρα χρόνια τώρα σύμφωνα και με την πρόταση του εισαγγελέα.

Ο κόσμος, που παρακολουθεί τα γεγονότα βλέπει, ότι δεν είναι σκηνοθετημένη η πρόταση του Δασκαλόπουλου, που βασίζεται σε γεγονότα και όχι σε ενδείξεις, αλλά στημένοι είναι όλοι αυτοί, που χρόνια τώρα βολεύονται με αυτή την κατάσταση... τρώνε από αυτή την κατάσταση με μεγάλο θύμα εκτός από τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον κόσμο, που το αγαπάει και δεν πατάει στα γήπεδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.