Πέρεζ στο gazzetta.gr: «Μας αδικεί το τελικό σκορ με την Ελλάδα»

Πέρεζ στο gazzetta.gr: «Μας αδικεί το τελικό σκορ με την Ελλάδα»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Πέρεζ στο gazzetta.gr: «Μας αδικεί το τελικό σκορ με την Ελλάδα»

bet365

Ο γκολκίπερ της εθνικής Γιβραλτάρ, Τζόρνταν Πέρεζ μίλησε στο gazzetta.gr για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην Ελλάδα, σημειώνοντας πως το τελικό σκορ αδικεί την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Ο Τζόρνταν Πέρεζ, πυροσβέστης στο επάγγελμα λίγο πριν επιστρέψει στην καθημερινότητα του, εκτελώντας την βάρδια που του έχει ανατεθεί μίλησε στο gazzetta.gr για την χθεσινή αναμέτρηση του Γιβραλτάρ κόντρα στην Ελλάδα.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας στάθηκε στην καλή εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, τονίζοντας πως εάν οι συμπαίκτες του δεν πάθαιναν μπλακ-άουτ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, τότε τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά.

«Νομίζω πως το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα, αξίζαμε κάτι καλύτερο. Θα μπορούσε το σκορ να είναι μικρότερο.

Κρατάω όμως αρκετά θετικά από την αναμέτρηση. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μας για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σκοράραμε και το πρώτο μας γκολ απέναντι σε μία υπολογίσιμη δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως είναι η Ελλάδα. Δεν νομίζω πως την φοβηθήκαμε», δήλωσε στο gazzetta.gr o Πέρεζ.

Ο διεθνής γκολκίπερ του Γιβραλτάρ στάθηκε στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης της ομάδας του που είχε ως συνέπεια να δεχθεί τρία γκολ σε ισάριθμα λεπτά.

«Στα 92 από τα 95 λεπτά του αγώνα παίξαμε όπως έπρεπε. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στα νεκρά διαστήματα που έχουμε. Είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης και πιστεύω μπορούμε να μάθουμε από αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο για παράδειγμα ήμασταν προσηλωμένοι στην προσπάθεια μας και δεν δεχθήκαμε άλλο τέρμα. Θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό μας, η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο».

Ο Πέρεζ παρά τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε το Γιβραλτάρ, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους συμπαίκτες του.

«Νιώθω περηφάνια για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Οι συμπαίκτες μου έκαναν το παν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό μας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και πιστεύω θα φτάσουμε στο σημείο να διεκδικήσουμε βαθμούς. Πλέον, πρέπει να επιστρέψω στην καθημερινότητα μου. Σήμερα μάλιστα έχω βάρδια στη δουλειά μου».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα