Σα Πίντο στο gazzetta.gr: «Τι πράγμα; Σε δίκη; Απίστευτο!»

Σα Πίντο στο gazzetta.gr: «Τι πράγμα; Σε δίκη; Απίστευτο!»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Σα Πίντο στο gazzetta.gr: «Τι πράγμα; Σε δίκη; Απίστευτο!»

bet365

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο εξέφρασε την απορία του μιλώντας στο gazzetta.gt για τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις που τον εμπλέκουν στο πόρισμα του εισαγγελέα Δασκαλόπουλου.

Ο εισαγγελέας Σταμάτης Δασκαλόπουλος στην εισήγησή του προς το Συμβούλιο Εφετών ζητά να δικαστούν δεκάδες κατηγορούμενοι κατά περίσταση, για βαρύτατες πράξεις, όπως ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση, εκρήξεις και άλλα.

Ανάμεσα τους και ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ και του Ατρομήτου, Ρικάρντο Σα Πίντο, δίχως όμως να του επιβάλλεται κάποιος περιοριστικός όρος.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος έδειξε να εκπλήσσεται στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης.

«Τι πράγμα; Σε δίκη; Απίστευτο μου ακούγεται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εμένα. Πρέπει να μάθω τι ακριβώς έχει συμβεί πρώτα και ακολούθως να κινηθώ.

Δεν μου είχε επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος. Πρέπει να μιλήσω με τον δικηγόρο μου για να δω τι έχει συμβεί», ήταν το σχόλιο του Σα Πίντο στο gazzetta.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα