Πλάτη με ιστορία, σήμα με πρωτοπορία! (pic)

Πλάτη με ιστορία, σήμα με πρωτοπορία! (pic)

Η φετινή πρώτη εμφάνιση της ΑΕΚ έχει δύο ξεχωριστά σημεία. Πρώτον το σήμα της ομάδας το οποίο είναι αποτέλεσμα ειδικής επεξεργασίας με ιριδίζουσα οπτική απεικόνιση, αλλά και τα νούμερα στην πλάτη  παραπέμπουν στην προέλευση και ιστορία του συλλόγου.

Πλάτη με ιστορία, σήμα με πρωτοπορία! (pic)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Το σήμα με το έμβλημα της ομάδας πάνω στις νέες φανέλες και το… γέμισμα του αριθμού του ποδοσφαιριστή στην πλάτη της μαύρης εμφάνισης αποτελούν δύο ξεχωριστά σημεία στις εφετινές εμφανίσεις της ΑΕΚ, όπως μπορείτε να δείτε και στις δύο φωτό. 

Το σήμα της ΑΕΚ και στις τρεις φανέλες της νέας σεζόν έχει γίνει με ειδική παραγγελία και είναι αποτέλεσμα ειδικής επεξεργασίας με ιριδίζουσα οπτική απεικόνιση. Το φέρουν πλέον οι φανέλες των μεγάλων club της Ευρώπης, αλλά λανσάρεται για πρώτη φορά από ελληνική ομάδα.

Ως προς τα νούμερα των ποδοσφαιριστών στην πλάτη της μαύρης φανέλας φέρουν συλλεκτικό σχεδιασμό και παραπέμπουν στην προέλευση και ιστορία του συλλόγου. Το «γέμισμα» του αριθμού έχει γίνει με φωτογραφία των προσφύγων, που εγκαταλείπουν τις εστίες τους μετά τη μικρασιατική καταστροφή, και βεβαίως παραπέμπει στις αλησμόνητες πατρίδες των προγόνων μας και ιδρυτών του συλλόγου μας.

Best of internet