«Αυτό έκανε ο Ζλάταν και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό»

«Αυτό έκανε ο Ζλάταν και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό»

Gazzetta team
«Αυτό έκανε ο Ζλάταν και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό»

bet365

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι αυτός και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη τους. Από το φαγητό μέχρι το μασάζ, όλα αποτελούν σημαντικούς κρίκους στην αλυσίδα της καριέρας του.

Ο Αντρέας Περέιρα, που αγωνίζεται δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Γρανάδα, μίλησε για το γεγονός που προκάλεσε εντύπωση στα αποδυτήρια των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Βραζιλιάνος μέσος πρόλαβε τις πρώτες μέρες του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην ομάδα και μιλώντας για το τι θυμάται από την κοινή τους συνύπαρξη στάθηκε στο γεγονός ότι ο Σουηδός σούπερ σταρ είχε μαζί του τον προσωπικό του φυσιοθεραπευτή.

«Όταν ήρθε στην ομάδα έφερε μαζί του και τον προσωπικό του φυσιοθεραπευτή για να τον προσέχει. Όπως ήταν φυσιολογικό όλοι μείναμε με ανοικτό το στόμα», είπε χαρακτηριστικά ο Περέιρα, ο οποίος εξήγησε ότι μόνο τυχαίο δεν είναι το κορμί που διατηρεί στα 34 του».

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα