«Όλοι αποδέχονται τις αλλαγές στο Τσάμπιονς Λιγκ»

«Όλοι αποδέχονται τις αλλαγές στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ξεκαθαρίζοντας πως δεν υφίσταται ζήτημα διάσπασης και δημιουργίας της Super League, ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε δήλωσε πως οι σύλλογοι - μέλη της ECA, είναι ενωμένοι και αποδέχονται τις αλλαγές που έχουν ανακοινωθεί από την UEFA για το Τσάμπιονς Λιγκ από το 2018.  

«Όλοι αποδέχονται τις αλλαγές στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων συνεδρίασε στη Γενεύη και μεταξύ άλλων, ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης ήταν τα όσα είχαν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό περί πρόθεσης των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων ν' αποχωρήσουν από το Τσάμπιονς Λιγκ και να δημιουργηθεί μια νέα λίγκα στην οποία θα συμμετείχαν, προκειμένου να διαχειρίζονται διαφορετικά το οικονομικό κομμάτι και να έχουν περισσότερα κέρδη, λόγω του ελκυστικού προϊόντος.

Ο πρόεδρος της ECA, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα, τόνισε πως οι σύλλογοι είναι ενωμένοι και οι αλλαγές που έχουν ανακοινωθεί για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τυγχάνουν κοινής αποδοχής, ενώ, υποστήριξε ότι «δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι με την εφαρμογή των αλλαγών που έχουν ανακοινωθεί. Δεν αποτελεί επανάσταση όλο αυτό το ζήτημα, αλλά εξέλιξη και είμαι σίγουρος ότι μόνο κερδισμένοι θα βγουν όλοι οι σύλλογοι». 

Best of internet