«Απαραίτητο να μείνει μαζί μας ο Μέσι»

«Απαραίτητο να μείνει μαζί μας ο Μέσι»

Αν και δεν έθεσε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο για το νέο συμβόλαιο, ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου ξεκαθάρισε πως πρόθεση της Μπαρτσελόνα είναι να κρατήσει τον Μέσι για πάντα.  

«Απαραίτητο να μείνει μαζί μας ο Μέσι»

Ο Αργεντινός αστέρας έχει επιστρέψει στη Βαρκελώνη προκειμένου ν' ακολουθήσει αποθεραπεία έπειτα από τις νέες μυϊκές ενοχλήσεις που αποκόμισε έπειτα από το παιχνίδι της εθνικής ομάδας της πατρίδας του απέναντι στην Ουρουγουάη.

Από το καλοκαίρι συνεχώς γίνεται αναφορά στον Τύπο για την επικείμενη υπογραφή νέου συμβολαίου με τον καταλανικό σύλλογο, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι οριστικό και δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει άμεσα.

Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, μιλώντας στο περιθώριο των εγκαινίων των γραφείων της ομάδας στη Νέα Υόρκη και το άνοιγμα στις αμερικανικές αγορές.

«Δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι οι πρώτοι που θα ανανεώσουν, όμως είναι επιτακτική ανάγκη και απαραίτητο να παραμείνει μαζί μας ο Μέσι και να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ο Λιονέλ δίνει τα πάντα στην ομάδα, ακόμα και τώρα σημειώνει βελτίωση και συνεχώς ωριμάζει ποδοσφαιρικά» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Μπαρτσελόνα. 

Best of internet