Θέλει να γίνει... πρόεδρος στη Μπαρτσελόνα ο Πικέ!

Θέλει να γίνει... πρόεδρος στη Μπαρτσελόνα ο Πικέ!

Κώστας Ζάλιαρης
Θέλει να γίνει... πρόεδρος στη Μπαρτσελόνα ο Πικέ!

bet365

Την αγάπη του για τη Μπαρτσελόνα και το... μίσος για τη Ρεάλ, τα γνωρίζαμε. Ο Τσάβι, αποκάλυψε κι άλλες πτυχές της... λατρείας του Πικέ για τους «μπλαουγκράνα», με τις ιδιαίτερες σκέψεις του Ισπανού αμυντικού για το μέλλον του συλλόγου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena SER», ο Τσάβι εξέφρασε την πεποίθησή του πως η γενικά με την οποία μεγάλωσε μαζί, στο «Καμπ Νου», θα παίξει μεγάλο ρόλο στο μέλλον της ομάδας, με το ιδανικό σενάριο και για τον Ζεράρ Πικέ, να θέλει τον διεθνή στόπερ να... αναλαμβάνει εξαιρετικά πιο σημαντικές ευθύνες από αυτές της αποτροπής κινδύνων για την εστία της ομάδας.

«Ο Ζεράρ έχει μια μεγάλη ιδέα και θα ήθελε πολύ να την πραγματοποιήσει τα επόμενα χρόνια... Θέλει ν' αναλάβει εκείνος πρόεδρος στον σύλλογο, με τον Πουγιόλ ως αθλητικό διευθυντή, εμένα ως προπονητή και τον Μπουσκέτς ως βοηθό μου!

Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν θα καταφέρω ν' ασχοληθώ με την προπονητική και να γίνω κόουτς τοπ επιπέδου. Αυτός που μπορεί πολύ πιο εύκολα να το κάνει αυτό και το πιστεύω ακράδαντα, είναι ο Χαβιέρ Μασεράνο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα