«Χάρη στο Θεό, δεν θα χάσω το φως μου... »

Gazzetta team
«Χάρη στο Θεό, δεν θα χάσω το φως μου... »

bet365

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στην εκδήλωση της κλήρωσης της Football League και το φόβο για το αριστερό του μάτι έπειτα από το χτύπημα που δέχθηκε από καρέκλα, στο ντου των οπαδών, περιέγραψε ο φωτορεπόρτερ, Στέλιος Βολιτάκης

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη LiveSport:

«Πριν από πολλά χρόνια είχα φωτογραφίσει τον συνάδελφο Κώστα Κομίνη λουσμένο στα αίματα από αντικείμενο το οποίο δέχθηκε από την εξέδρα, σε αγώνα μπάσκετ. Και τώρα με πήρε εκείνος για να μου ευχηθεί περαστικά. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, λες και δεν πέρασαν 20-25 χρόνια. Ζήσαμε πολλά ντου οπαδών στα γήπεδα, αλλά δεν περίμενα ότι θα γλύτωνα το χτύπημα στους αγωνιστικούς χώρους και θα το δεχόμουν σε εκδήλωση εκτός γηπέδου. Πρώτη φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο και λίγο έλειψε να αποδειχθεί δραματικό...

Φοβήθηκα ότι θα έχανα το μάτι μου. Μπήκαν αυτά τα άτομα στον χώρο, πετούσαν διάφορα αντικείμενα και εμένα μου ήρθε μια μεταλλική καρέκλα καθώς έκλεινα τα λάπτοπ από το οποίο μόλις είχα στείλει φωτογραφίες από την κλήρωση.

Έχασα την επαφή με το περιβάλλον και για δύο λεπτά άκουγα ουρλιαχτά και φασαρία. Το αριστερό μάτι πλημμύρισε από αίμα, αλλά ευτυχώς ήταν εκεί γιατρός από το ΕΚΑΒ.

Η αξονική στο ΚΑΤ, όπου με μετέφεραν έδειξε ότι έχω δύο κατάγματα, στην κάτω γνάθο και πάνω από το μάτι. Τώρα είμαι σε διαδικασία ανάρρωσης με κλειστό το αριστερό μάτι από το πρήξιμο.

Ευτυχώς, χάρη στον Θεό, το μάτι μου είναι ακόμη στη θέση του και δεν θα χάσω το φως μου. Παραλίγο... σε ένα γήπεδο μου πέταξαν πέτρες, σε άλλο ένα τεράστιο λουκέτο, αλλά δεν με είχαν πετύχει. Και σε αγώνα ρουτίνας της Εθνικής ένα καπνογόνο μου έκαψε το τζιν, αλλά τέτοιο κακό δεν μου έχει συμβεί ξανά».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα