Το ξεχωριστό «συγγνώμη» του Κόλινς στον 6χρονο που χτύπησε! (pic)

Gazzetta team
Το ξεχωριστό «συγγνώμη» του Κόλινς στον 6χρονο που χτύπησε! (pic)

bet365

Ο μετανιωμένος Τζέιμς Κόλινς, χτύπησε με ένα σουτ του ένα 6χρονο αγοράκι και φρόντισε να απολογηθεί με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Η Ουαλία νίκησε 4-0 τη Μολδαβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Ενα γεγονός όχι και τόσο συνηθισμένο, ωστόσο, προήλθε από τα... πόδια του Τζέιμς Κόλινς.

Ο αμυντικός της Γουέστ Χαμ, επιχείρησε ένα σουτ αλλά η προσπάθειά του είχε στόχο ένα 6χρονο αγοράκι. Ο Ράιαν Έβανς ήταν ο δέκτης του πολύ κακού σουτ του Κόλινς, ο οποίος αργότερα έδειξε μετανιωμένος για την απόφασή του να σουτάρει και να μην μείνει στην άμυνα.

Μάλιστα, ο αμυντικός της ομάδας του Λονδίνου, έδωσε μια φανέλα του Μπέιλ στο μικρό αγοράκι και υποσχέσθηκε στους γονείς του να του στείλει παπούτσια και ρούχα της Γουέστ Χαμ.

Στο ξεχωριστό του μήνυμα αναφέρει:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που άκουσα ότι είναι καλά, λυπάμαι πολύ, ήταν ένα απαίσιο σουτ», έγραψε στο μήνυμά του αρχικά ο Κόλινς και συνέχισε:

«Έχω τρία παιδιά, οπότε μπορώ να καταλάβω πόσο ανήσυχα σας έκανε να νιώσετε αυτό και πόσο αναστατωμένος θα αισθάνθηκε ο Ράιαν.

Θα έπρεπε ίσως να έχω μείνει στην άμυνα και να μην σουτάρω!

Αν μου στέλνατε τη διεύθυνση και το μέγεθος ρούχων και παπουτσιών του Ράιαν, θα σας στείλω μερικά προϊόντα της Nike και της Γουέστ Χαμ για να πω με αυτό τον τρόπο συγγνώμη.

Ελπίζω να χαρήκατε το παιχνίδι χθες το βράδυ, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη πάντα»,

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα