Πουλίδο: «Γι' αυτό έφυγα από τον Ολυμπιακό»

Πουλίδο: «Γι' αυτό έφυγα από τον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Πουλίδο: «Γι' αυτό έφυγα από τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Άλαν Πουλίδο σε συνέντευξή του, εξήγησε τους λόγους που έφυγε από τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει στην Τσίβας.

Την σιωπή του έλυσε ο Άλαν Πουλίδο, με τον Μεξικανό να μιλάει για πρώτη φορά από την μέρα που έφυγε για τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση από τον Πειραιά.

Αναλυτικά όσα είπε στο «ESPN Radio Formula»:

«Νομίζω ότι είναι μια ομάδα που θα με βοηθήσει να έχω πολλές συμμετοχές, αυτό που ψάχνω για να επανέλθω στο επίπεδο που με έφερε στην Eθνική και ξέρω ότι αν κάνω τα πράγματα σωστά στην Τσίβας θα λάβω μια κλήση και προφανώς για μένα αυτός είναι ένας στόχος.

Για μένα δεν είναι πισωγύρισμα η επιστροφή μου. Eρχόμενος στην Τσίβας θα προσπαθήσω να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να γυρίσω στην Eθνική ακόμη και στην Ευρώπη πάλι κάποια στιγμή.

Πιστεύω πως αν κάνω σωστά πράγματα και συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο μπορώ να επιστρέψω.

Πάντα προσπαθείς να παλεύεις για τα όνειρά σου, θεωρώ τον εαυτό μου ένα άτομο που πάντα παλεύει και προσπαθεί να πετύχει όσα σχεδιάζει. Εκείνη την εποχή, ήμουν αποφασισμένος να εκπληρώσω ένα συγκεκριμένο όνειρο, να αγωνιστώ στην Ευρώπη, να δοκιμαστώ στο Champions και στο Europa League. Ίσως δεν περίμενα ή σχεδίαζα να επιστρέψω τόσο σύντομα στο Μεξικό, αλλά το ποδόσφαιρο έχει τόσα απρόοπτα και οι καταστάσεις μεταβάλλονται. Νομίζω πάντως ότι έμαθα αρκετά πράγματα που θα με κάνουν κάνει καλύτερο να συνεχίσω ό,τι κι αν έρθει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα