Τζιόλης: «Την αυταπάρνηση που είχε αυτή η ομάδα»

Τζιόλης: «Την αυταπάρνηση που είχε αυτή η ομάδα»

Gazzetta team
Τζιόλης: «Την αυταπάρνηση που είχε αυτή η ομάδα»

bet365

Ο έμπειρος μέσος αναφέρθηκε στη νίκη που έδωσε ψυχολογία αλλά και στα κομμάτια που πρέπει να βρει η ομάδα για την συνέχεια του ομίλου.

Είναι ένα σημαντικό πρόσωπο για την Εθνική ομάδα. Δεν είναι μόνο το τι μπορεί να προσφέρει στον αγωνιστικό κομμάτι αλλά και πως μπορεί να βοηθήσει στο εξωαγωνιστικό σκέλος. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τζιόλη ο οποίος πέρασε και ως αλλαγή στο παιχνίδι στην θέση του Μανιάτη.

Μετά το τέλος του αγώνα ο έμπειρος μέσος τόνισε πως «το σημαντικό είναι να βρούμε την ψυχολογία μας και την αυτοπεποίθησή μας. Συνεχίζουμε είναι ένας δύσκολος όμιλος. Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει έχουμε τις δυνατότητες σε δύο χρόνια να είμαστε στην Ρωσία».

Οσο για το αν... φοβήθηκε καθόλου μετά το 1-1 ο Τζιόλης είπε ότι «είχαμε δυσάρεστες εμπειρίες. Είμασταν συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στον στόχο και τα καταφέραμε γιατί ξέραμε καλά πλέον πως όλοι μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο και να σου κάνουν την ζημιά»

Τέλος ερωτηθείς για τα στοιχεία που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα ο Αλέξανδρος Τζιόλης απάντησε λέγοντας πως «χρειαζόμαστε βελτίωση. Η συγκεκριμένη ομάδα όμως έχει πολύ ταλέντο. Πρέπει να βρούμε την ομοιογένεια και την αυταπάρνηση που είχε αυτή ομάδα».

 

Τελευταία Νέα