Γραμμένος και Βακάλης κατά Γκιρτζίκη!

Δημήτρης Τομαράς
Γραμμένος και Βακάλης κατά Γκιρτζίκη!

bet365

Ο Βαγγέλης Γραμμένος απάντησε ξανά σε Γιώργο Γκιρτζίκη ενώ στην... αντεπίθεση πέρασε και ο πρόεδρος της ΕΣΠ Σάμου, Νίκος Βακάλης. Τι τόνισαν.
Η απάντηση του Βαγγέλη Γραμμένου στην Ε.Ε.Θ. της Ε.Π.Ο. για την απόφασή της να αναστείλει την ιδιότητα του μέλους στην Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ:
Η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. να αναστείλει την ιδιότητα του μέλους στην Ε.Π.Σ. ΔΡΑΜΑΣ, πέρα από καταφανώς παράνομη, είναι και προκλητική, αλλά και ενδεικτική του πανικού που προκαλούν σε αυτούς που παριστάνουν ότι διοικούν, η δυναμική της παράταξής μας και οι συνεχείς ήττες που υφίστανται σε όλα τα μέτωπα.
Είναι δεδομένη η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την ακύρωση της πραξικοπηματικής απόφασης, αφού ο κ. Γκιρτζίκης και στις τελευταίες μέρες που διανύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξακολουθεί να σπέρνει την καταστροφή. Προφανώς και δεν του άρεσε το 42-1 αλλά τελικά το βαρέλι δεν έχει πάτο. Γνωρίζουμε όλοι, ότι όσο αντιλαμβάνονται το χρόνο τους να τελειώνει, θα καταφεύγουν σε κάθε παράνομη και ακραία ενέργεια για να εμποδίσουν την έλευση του νέου και την κάθαρση του ποδοσφαίρου, αλλά να είναι βέβαιοι ότι έχουμε τη δύναμη να αντισταθούμε και να τους νικήσουμε σε όλα τα επίπεδα.
Σας το ξαναλέμε : Την 1η Οκτώβρη θα αποτελέσετε θλιβερό παρελθόν. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.
Υ.Γ. 1: 1 Η Ε.Π.Ο. ανήκει μόνον στις Ε.Π.Σ. και σε κανέναν άλλο. Αυτό προς υπενθύμιση στους «ανώνυμους» διαχειριστές της ιστοσελίδας της Ε.Π.Ο..
Υ.Γ. 2: Θα μας απαντήσει επιτέλους ο κ. Γκιρτζίκης γιατί δεν έχει συσταθεί η Εκλογική Επιτροπή; Είναι η 3η φορά που το επισημαίνουμε.
Θεσσαλονίκη, 6 Σεπτεμβρίου 2016.
Για την Κίνηση «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ».
Όσο για τον Βακάλη τοποθετήθηκε ως εξής:
Ως τακτικός επισκέπτης της ιστοσελίδας της ΕΠΟ, διάβασα για ακόμα μια φορά , προσωπική δήλωση του έκπτωτου Προέδρου της ΕΠΟ, με την οποία καταφέρεται εναντίον του αυριανού Προέδρου της Κου Γραμμένου. Εκτός της κατάχρησης που διαπράττεται ως προς την χρήση της ιστοσελίδας από έναν έκπτωτο (λες και πρόκειται για προσωπική του), διαπίστωσα ότι ακόμα και σήμερα, ο έκπτωτος δεν έχει ή δεν θέλει να κατανοήσει ότι είναι ...έκπτωτος. Ότι αποτελεί παρελθόν για την Ομοσπονδία και το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Από αύριο, κανείς δεν πρόκειται να ξανασχοληθεί μαζί του. Ούτε καν.... εγώ.... Και ας τον διαβεβαιώσουμε, ότι το μόνο που μπορεί φοβίσει, είναι κανένα παιδάκι, που δεν τρώει το φαγητό του.
Ως προς δε τις δηλώσεις του, περί τηλεφωνημάτων στελεχών μας, που του εξεδήλωσαν την επιθυμία να είναι υποψήφιοι της παράταξής του (της ενωτικής ντε.... κατά τον φέροντα το δαχτυλίδι), ας το ψάξει καλύτερα. Ίσως τα τηλεφωνήματα, γίνονται απ τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα... και του κάνουν πλάκα... ( τον τρολάρουν... για να καταλαβαίνουν και οι νεότερες γενιές). 100 plus κ. έκπτωτε...!
Καλό σας ξημέρωμα! Γεμάτος αναμνήσεις, απ' το σύντομο πέρασμά σας.
Νίκος Βακάλης.
 

Τελευταία Νέα