Το Σάλκε - Μπάγερν στον OTE TV

Gazzetta team
Το Σάλκε - Μπάγερν στον OTE TV

bet365

Με μεγάλο ματς ανοίγει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής στην Bundesliga. Δείτε την αναμέτρηση της Σάλκε με την Μπάγερν αποκλειστικά στον OTE TV.

Η Bundesliga έχει και φέτος την τιμητική της αποκλειστικά στα κανάλια OTE SPORT και, φυσικά, σε HD. Η δεύτερη αγωνιστική ξεκινάει με μεγάλο ματς ανάμεσα στη Σάλκε και στην Μπάγερν στο Γκελζενκίρχεν, λίγες ημέρες προτού οι δύο ομάδες ξεκινήσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Σε μία σεζόν-πρόκληση, οι βασιλικοί μπλε βρίσκονται μπροστά με τον Μάρκους Βάιντσιρλ, έναν από τους καλύτερους νέους προπονητές στην Γερμανία στον πάγκο. Η πρώτη αγωνιστική όμως τους βρήκε να χάνουν από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-0), καθώς τα περισσότερα μεταγραφικά τους αποκτήματα δεν ήταν στην κατάλληλη φυσική κατάσταση και στη διάθεσή του προπονητή.

Τώρα, έχουν να αντιμετωπίσουν την κυρίαρχο της χώρας. Η Μπάγερν έκανε νέο ρεκόρ, κατακτώντας το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα πέρυσι και θέλει να το βελτιώσει φέτος. Ο Κάρλο Αντσελότι αντικατέστησε τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο και η πρεμιέρα ήταν εντυπωσιακή, με τους Βαυαρούς να διαλύουν με 6-0 την Βέρντερ Βρέμης στο Μόναχο. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκανε χατ τρικ, ενώ ο Μίλερ χατ τρικ στις... ασίστ.

Η Σάλκε θέλει να βάλει τέλος στην κάκιστη παράδοση, που τη θέλει να μην κερδίζει εντός έδρας την Μπάγερν από το 2010, ελπίζοντας ότι η απουσία των Ρόμπεν και ίσως του Μπόατενγκ, που δίνεται αμφίβολος, να σταθεί αρκετή. Τα προβλήματα, όμως, δεν λείπουν ούτε για τους γηπεδούχους, καθώς Ουτσίντα, Κόκε και Γκορέτσκα παραμένουν εκτός.

Οι δύο ομάδες υπόσχονται πλούσιο θέαμα το βράδυ της Παρασκευής (09/09), καθώς στα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε 25 γκολ. Απολαύστε τις μάχες των Λεβαντόφσκι και Χούντελαρ στην επίθεση και των Βάιντσιρλ και Αντσελότι στον πάγκο αποκλειστικά ζωντανά από το OTE SPORT 1HD στις 21:30 σε περιγραφή του Άλκη Τσαβδαρά.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα