Στο πλευρό Μαρινάκη ο Σύνδεσμος Βετεράνων

ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ

Στο πλευρό Μαρινάκη ο Σύνδεσμος Βετεράνων

Ανακοίνωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη εξέδωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού κάνοντας λόγο για πρωτοφανείς επιθέσεις και κατασκευασμένες κατηγορίες.

Στο πλευρό Μαρινάκη ο Σύνδεσμος Βετεράνων
Αναλυτικά:
 
«Την τελευταία πενταετία ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δέχεται μια πρωτοφανή επίθεση με άξονα κατασκευασμένες κατηγορίες με τις οποίες δεν έχει την παραμικρή σχέση και μια σκευωρία η οποία εκτυλίσσεται βήμα βήμα.
 
Δυστυχώς σε αυτή την σκευωρία εμπλέκεται ενεργά και με τρόπο αποτρόπαιο για τη Δημοκρατία και ένα σύστημα με γνωστούς πρωταγωνιστές. Στόχος ήταν και είναι να πληγεί ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και ο Σύλλογος συνολικά. Στόχος ήταν και είναι να εγκαταλείψει ο κ. Μαρινάκης το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό.
 
Προφανέστατα δεν είναι τυχαία η στιγμή της δημοσίευσης του βουλεύματος και ενώ εκκρεμεί -μεταξύ άλλων- η διαμόρφωση του τηλεοπτικού τοπίου και όχι μόνο.
 
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού, οι Θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, στέκεται στο πλευρό του ηγέτη του Ολυμπιακού και πριν από τον αγώνα της Κυριακής θα τον τιμήσουμε για την προσφορά του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και στην ανασυγκρότηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού! Πρόεδρε όλη η Ολυμπιακή οικογένεια είναι στο πλευρό σου!
 
Ζήτω ο Ολυμπιακός»!

Best of internet