Μικρή... τζούρα από νέα φανέλα!

Μικρή... τζούρα από νέα φανέλα!

Γιώργος Τσακίρης
Μικρή... τζούρα από νέα φανέλα!

bet365

Η ΑΕΚ παρουσιάζει αύριο τις νέες της εμφανίσεις με καινοτομίες που θα 'χουν οι φανέλες της νέας σεζόν που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Μια μικρή πρώτη... τζούρα από τη νέα φανέλα της ΑΕΚ, τη μαύρη συγκεκριμένα που λογίζεται ως πρώτη μαζί με εκείνη με τις ρίγες (περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω), έδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με φωτογραφία που μοίρασε και φανερώνει ένα μικρό μέρος, λίγο από την εμφάνιση που φυσικά φοράει ο Ούγκο Αλμέιδα όπως φαίνεται ξεκάθαρα!

Οι φίλοι της ΑΕΚ (και όχι μόνο) θα 'χουν τη δυνατότητα να δουν και τις τρεις φανέλες αύριο όταν και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση από την ΠΑΕ. Θυμίζουμε ότι τα χρώματα που έχουν επιλέξει από την Ένωση είναι για την πρώτη μαύρο με ρίγα κίτρινη έντονη και μεγάλα γράμματα και αριθμό φανέλας σε έντονο κίτρινο τη στιγμή που το μαύρο υπερισχύει στη διχρωμία. Παραμένει η φανέλα με τις ρίγες η περσινή αφού έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε εμπορικό επίπεδο, ενώ η τρίτη όπως έχει διαρρεύσει θα είναι ροζ-φούξια και φυσικά έχει προκαλέσει αντιδράσεις...

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέες εμφανίσεις θα έχουν καινοτομίες που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα... Επιπρόσθετα με την ολοκλήρωση της παρουσίασης θα χρειαστεί μόνο λίγος χρόνος για τη διάθεσή του στο κοινό αφού άμεσα θα είναι και στο e-shop.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα