Ο διάλογος με τα γέλια και η… προφυλάκιση!

Ο διάλογος με τα γέλια και η… προφυλάκιση!

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta την πραγματικότητα για μία δήλωση του Μαρινάκη σε σχέση με την εισήγηση… προφυλάκισης του!

Ο διάλογος με τα γέλια και η… προφυλάκιση!

Διαβάζω από το δικαστικό ρεπορτάζ ότι ο εισαγγελέας Δασκαλόπουλος εισηγείται την…προφυλάκιση του Μαρινάκη (!!!), γιατί παραβίασε τους περιοριστικούς όρους ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Γράφει συγκεκριμένα το vima.gr:

Ο εισαγγελέας παραθέτει σειρά δημοσιευμάτων και δηλώσεων του κ. Μαρινάκη. Μεταξύ των δηλώσεων του προέδρου του Ολυμπιακού ο κ. Δασκαλόπουλος αναφέρεται και σε μία της 18ης Απριλίου του 2016 σύμφωνα με την οποία «ο Θρύλος θα συνεχίσει να σαρώνει τα πάντα για τα επόμενα τουλάχιστον 15 χρόνια» για την οποία ο εισαγγελέας σημειώνει πως «προμηνύει τη δια παρομοίων αξιοποίνων πράξεων επιδίωξη στόχων προς παράνομο όφελος του ιδίου και της ΠΑΕ της οποίας είναι πρόεδρος. Άλλωστε οι συνθήκες τέλεσης των ως άνω πράξεων του, ως προς τις οποίες προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής, η ιδιομορφία, η μορφολογία τους, ο μεταξύ τους συνδυασμός, η οργανωτική δομή και ο προγραμματισμένος σχεδιασμός του εν λόγω κατηγορουμένου προς υλοποίησή τους, ελέγχοντας ο ίδιος ηγεμονικά και διευθυντικά την ανωτέρω εγκληματική οργάνωση …. αδιαμφισβήτητα συνθέτουν συγκεκριμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των πράξεών του –κακουργημάτων-  με βάση τα οποία, κρίνεται ότι αν αφεθεί ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα

Αυτά λοιπόν από το δικαστικό ρεπορτάζ κι είναι σαφές ότι προκύπτουν από την την ανάγνωση της εισήγησης η, μέρος της εισήγησης του εισαγγελέα.

Να θυμηθούμε τι πραγματικά είχε συμβεί στις 18 Απριλίου και πως έγινε η…επίμαχη και…φοβερή και τρομερή δήλωση του προέδρου του  Ολυμπιακού; Κι αν έγινε όπως αποδίδεται από την εισήγηση του εισαγγελέα;

Κατ΄ αρχάς, όποιος θέλει, βλέπει το βίντεο του συνδρομητικού καναλιού, που μετέδωσε τη φιέστα. Είναι εδώ (http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/270398/live-i-fiesta-tou-olubiakou/#.V88DG_mLTIU) στο 31.30.

Για όποιον βαριέται να ανοίξει το λινκ, περιγράφω τι έχει γίνει: πάει ο Μαρινάκης, όπως κι όλοι στον Ολυμπιακό (προπονητές, παίκτες, παράγοντες), προς την πλευρά όπου θα γίνει η απονομή. Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, ο Φερεντίνος, αφού πρώτα τον ασπάζεται, του δίνει το μικρόφωνο και του λέει, «δύο λόγια». Ο πρόεδρος χαμογελάει και πριν πει αυτό που θέλει να πει, για τον Σαλονίκη, που είχε ένα πρόβλημα υγείας, λέει στον παρουσιαστή: «Φερεντίνος; Αντέχεις άλλα 15 χρόνια; Έχω τάξει άλλα 15». Κι αφού βάζουν τα γέλια κι οι δύο, ο Μαρινάκης αλλάζει ύφος και λέει μετά: «Το φετινό πρωτάθλημα, θέλω να το αφιερώσω σε ένα πολύ καλό φίλο, σε ένα πολύ μεγάλο Ολυμπιακό, που μας βλέπει αυτή την στιγμή από το σπίτι του, στον Γιώργο το Σαλονίκη".

Αυτή είναι η…φοβερή ατάκα του Μαρινάκη, που κατά το δικαστικό ρεπορτάζ αποτέλεσε μία από τις περιπτώσεις από τις οποίες αποδεικνύεται ότι παραβίαζε τους περιοριστικούς όρους ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, με συνέπεια να εισηγηθεί ο εισαγγελέας την…προφυλάκιση του προέδρου του Ολυμπιακού. Μία δήλωση που «προμηνύει τη δια παρομοίων αξιοποίνων πράξεων επιδίωξη στόχων προς παράνομο όφελος του ιδίου και της ΠΑΕ της οποίας είναι πρόεδρος»!!!

Ειλικρινά, εγώ δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Χρειάζεται να κάνω;...

Best of internet