Super League: Αλλαγή μέρας σε δύο ματς λόγω ΔΕΘ και Τσίπρα

Gazzetta team
Super League: Αλλαγή μέρας σε δύο ματς λόγω ΔΕΘ και Τσίπρα

bet365

Τελικά, το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός θα διεξαχθεί την Κυριακή (11/11) και το Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος θα γίνει το Σάββατο (10/11), λόγω της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Λόγω της ΔΕΘ και της παρουσίας του πρωθυπουργού, η Αστυνομία είχε ζητήσει την αλλαγή της διεξαγωγής του ματς ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός. Έτσι, η Super League έκανε δεκτό το αίτημα και αποφάσισε να γίνει την Κυριακή 11/9 το ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός και το Σάββατο, Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης.

H ανακοίνωση της Super Leaugue:

Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας, ενόψει της προγραμματισμένης παρουσίας του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ, οι κάτωθι αγώνες στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος άλλαξαν ημέρα και θα διεξαχθούν ως εξής:

• Ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 18:15 (αντί για Σάββατο στις 18:15).

• Ο αγώνας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 18:15 (αντί για Κυριακή στις 18:15).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα