Παρέμβαση του Πρωθυπουργού ζητάει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Παρέμβαση του Πρωθυπουργού ζητάει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ τοποθετήθηκε για το θέμα της έναρξης του πρωταθλήματος από την 3η αγωνιστική και με αφορμή την «παράλογη απόφαση» ζητάει την παρέμβαση του Πρωθυπουργού!

Παρέμβαση του Πρωθυπουργού ζητάει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιδρά, με επίσημη τοποθέτησή της, σ’ ότι αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος από την 3η αγωνιστική, που ζήτησε η NOVA και δέχθηκε με ψήφους 9-6 η Λίγκα, ζητώντας την παρέμβαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για τα γενικότερα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σχετικά με την απόφαση για την έναρξη του πρωταθλήματος από την 3η αγωνιστική, αναφέρει;

«Βρισκόμαστε σε μια διαρκή και έντονη προσπάθεια να φέρουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ισονομία, δικαιοσύνη, έννοιες που θα επαναφέρουν μαζικά τον κόσμο στα γήπεδα.

Η παράλογη απόφαση έναρξης του πρωταθλήματος από την 3η αγωνιστική δεν βοηθά σε αυτή την κατεύθυνση και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Εν τω μεταξύ υπενθυμίζουμε πως ακόμη περιμένουμε το πόρισμα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τυχόν ποινικές ευθύνες ΕΠΟ, ΚΕΔ ή και προσωπικά του Ανδρέα Παππά στον περυσινό ημιτελικό Κυπέλλου.

Ο αγώνας πάταξης της διαφθοράς και της αναξιοπιστίας δεν γίνεται να προχωρήσει χωρίς την προσωπική εμπλοκή του Πρωθυπουργού.  Πλέον πρέπει να προχωρήσουμε χωρίς πισωγυρίσματα στην ανάπτυξη του αθλήματος».

Best of internet