«Ο Βασσάρας δεν θα κρύβεται πίσω από πρόσωπα και θέσεις»

«Ο Βασσάρας δεν θα κρύβεται πίσω από πρόσωπα και θέσεις»

Gazzetta team
«Ο Βασσάρας δεν θα κρύβεται πίσω από πρόσωπα και θέσεις»

bet365

Με ανακοίνωσή του, ο Παναθηναϊκός τονίζει πως πλέον, ο Κύρος Βασσάρας - για τον οποίο αναφέρεται πως ήταν κομμάτι του συστήματος που κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο - δεν θα μπορεί να κρυφτεί πίσω από πρόσωπα και θέσεις ως επιδιαιτητής και θα φανεί αν μπορεί να υπηρετήσει αξιοπρεπώς το πόστο του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Μετά την τοποθέτηση του Κύρου Βασσάρα στη νευραλγική θέση του επιδιαιτητή, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός οφείλει να υπενθυμίσει ότι o συγκεκριμένος παράγοντας λειτούργησε υπέρ του συγκεκριμένου και γνωστού σε όλους συστήματος που κατέστρεψε τη διαιτησία και προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η διαφορά είναι ότι στο σύντομο διάστημα της προσωρινής παρουσίας του στη θέση του επιδιαιτητή δεν θα μπορεί να κρύβεται πίσω από πρόσωπα και θέσεις. Πλέον αφήνει την παρασκηνιακή του παρουσία και έρχεται στο προσκήνιο. Όλες του οι αποφάσεις θα κρίνονται καθημερινά.

Και εκεί θα φανεί εάν είναι σε θέση να υπηρετήσει αξιοπρεπώς το πόστο που ανέλαβε ή θα συνεχίσει τον ίδιο δρόμο που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα