«Ο Βασσάρας δεν θα κρύβεται πίσω από πρόσωπα και θέσεις»

«Ο Βασσάρας δεν θα κρύβεται πίσω από πρόσωπα και θέσεις»

Με ανακοίνωσή του, ο Παναθηναϊκός τονίζει πως πλέον, ο Κύρος Βασσάρας - για τον οποίο αναφέρεται πως ήταν κομμάτι του συστήματος που κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο - δεν θα μπορεί να κρυφτεί πίσω από πρόσωπα και θέσεις ως επιδιαιτητής και θα φανεί αν μπορεί να υπηρετήσει αξιοπρεπώς το πόστο του.

«Ο Βασσάρας δεν θα κρύβεται πίσω από πρόσωπα και θέσεις»

Αναλυτικά η τοποθέτηση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Μετά την τοποθέτηση του Κύρου Βασσάρα στη νευραλγική θέση του επιδιαιτητή, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός οφείλει να υπενθυμίσει ότι o συγκεκριμένος παράγοντας λειτούργησε υπέρ του συγκεκριμένου και γνωστού σε όλους συστήματος που κατέστρεψε τη διαιτησία και προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η διαφορά είναι ότι στο σύντομο διάστημα της προσωρινής παρουσίας του στη θέση του επιδιαιτητή δεν θα μπορεί να κρύβεται πίσω από πρόσωπα και θέσεις. Πλέον αφήνει την παρασκηνιακή του παρουσία και έρχεται στο προσκήνιο. Όλες του οι αποφάσεις θα κρίνονται καθημερινά.

Και εκεί θα φανεί εάν είναι σε θέση να υπηρετήσει αξιοπρεπώς το πόστο που ανέλαβε ή θα συνεχίσει τον ίδιο δρόμο που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια...».

Best of internet