Το «ευχαριστώ» του Τέρι στον Φέργκιουσον (pic)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Το «ευχαριστώ» του Τέρι στον Φέργκιουσον (pic)

bet365

Ο Τζον Τέρι γύρισε τον χρόνο πολλά χρόνια πίσω, όταν ο Άλεξ Φέργκιουσον τον είχε βοηθήσει αρκετά πριν αυτός ξεκινήσει τη λαμπρή πορεία του στο Λονδίνο με την φανέλα της Τσέλσι.

Ήταν ακόμη 14 ετών. Η καριέρα του στον χώρο του ποδοσφαίρου, ακόμη δεν είχε βρει καλά-καλά το δρόμο της. Το πεπρωμένο του, όμως, είχε γραφτεί και αυτό έμελλε να συνδεθεί με την Τσέλσι, παρά το γεγονός ότι ο Άλεξ Φέργκιουσον τον είχε βοηθήσει αρκετά και η ιστορία της Premier League θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετική σήμερα. Ο Τζον Τέρι, ωστόσο, δεν ξεχνά και ευχαριστεί δημοσίως τον θρυλικό τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram, ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία:

«Κάνοντας αναδρομή σε ένα 14χρονο αγόρι, τον Τζον Τέρι, ποιος θα φανταζόταν ότι θα κατακτούσα τέσσερα πρωταθλήματα και πέντε FA Cups. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Άλεξ Φέργκιουσον και ποτέ δεν θα ξεχάσω όσα έκανε για μένα και την οικογένειά μου».

Με αφορμή αυτό το ποστ του αρχηγού των «μπλε», αρκετοί θυμήθηκαν ένα παλιότερο δημοσίευμα της εφημερίδας «Guardian», όπου σύμφωνα με αυτό, ο παίκτης ήταν κοντά στη Γιουνάιτεντ πριν γίνει παίκτης της Τσέλσι.

«Από την πρώτη μέρα ήξερα ότι αυτό ήταν το κλαμπ που ήθελα να είμαι. Απλά το αγαπώ», δήλωνε αργότερα για να δείξει πόσο... Τσέλσι είναι. Κι η αλήθεια είναι ότι ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό ύστερα από τόσα χρόνια παρουσίας του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

A photo posted by John Terry (@johnterry.26) on

 

Τελευταία Νέα