Τρελάθηκε ο πιτσιρικάς με μια... selfie με τον Νόιερ! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Τρελάθηκε ο πιτσιρικάς με μια... selfie με τον Νόιερ! (pics)

bet365

Ορισμένες φορές δεν αντιλαμβάνεται κανείς πόσο μεγάλη χαρά παίρνουν τα παιδιά έστω και με μια φωτογραφία με τα ποδοσφαιρικά του ινδάλματα, όμως το παράδειγμα του μικρού θαυμαστή του Νόιερ, είναι το... σήμα κατατεθέν.

Ένας πιτσιρικάς εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα των «πάντσερ» με τους Νορβηγούς, την περασμένη Κυριακή, για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 και πέτυχε τον μεγάλο του στόχο.

Έφτασε μέχρι τον Νόιερ δίχως να τον εμποδίσει κανείς και ο διεθνής πορτιέρο της Μπάγερν Μονάχου ασφαλώς και στάθηκε για λίγο για να βγει μια φωτογραφία με τον μικρό.

Μόλις η selfie ήταν πλέον γεγονός, το παιδί έτρεξε πίσω στην εξέδρα, στους δικούς του, αλλά ο τρόπος που... πανηγύρισε και χαμογελούσε για μια selfie, δείχνει την επίδραση που έχει το ποδόσφαιρο στη ζωή και πόσο πραγματικά τα παιδιά είναι ευτυχισμένα με κάτι που φαίνεται τόσο μικρό κι ασήμαντο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα