Λεβεντογιάννης στο gazzetta.gr: «Ευτυχώς που δεν χτύπησαν παιδιά»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Λεβεντογιάννης στο gazzetta.gr: «Ευτυχώς που δεν χτύπησαν παιδιά»

bet365

Ο εκπρόσωπος του Απόλλωνα Σμύρνης, στην χθεσινή (5/9) κλήρωση της Football League, μίλησε στο gazzetta.gr για τα όσα βίωσε στην αιματηρή εκδήλωση.

Ο Αντώνης Λεβεντογιάννης, που εκπροσωπούσε τον Απόλλωνα Σμύρνης στην χθεσινή επεισοδιακή κλήρωση της Football League, περιέγραψε στο gazzetta.gr το σκηνικό βίας που εκτυλίχθηκε χθες. Από τα επεισόδια μάλιστα, τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, με έναν φωτορεπόρτερ να έχει τραύματα στο κεφάλι, ενώ, όπως μας είπε κι ο άνθρωπος του Απόλλωνα ευτυχώς που δεν υπήρξαν κι άλλα θύματα.

«Η κλήρωση ξεκίνησε κάπου στις 19:30 και περίπου στις 20:30, εννιά παρά τελείωνε. Αφού είχε γίνει η κλήρωση και είχαν ολοκληρωθεί κι οι βραβεύσεις, την ώρα του αποχαιρετισμού και εκεί που ήταν όλοι έτοιμοι να πάνε στον μπουφέ, ακούστηκε ένας κρότος. Περίπου 25 άτομα με ρόπαλα του baseball, ζώνες και πέτρες... μπούκαραν από τρία διαφορετικά σημεία και άρχισαν να χτυπούν τους σεκιούριτι που πήγαν να τους σταματήσουν», είπε αρχικά ο Γενικός Διευθυντής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»

Ο μεγαλύτερος άτυχος ήταν ο φωτορεπόρτερ, ο οποίος δέχτηκε μία καρέκλα στο κεφάλι και πήγε να χάσει το μάτι του. Στη συνέχεια έσπαγαν τραπέζια, καρέκλες και ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, δημιουργώντας πανικό στον χώρο. Άπαντες έτρεχαν δεξιά κι αριστερά για να ξεφύγουν από τη μανία τους. Αυτή η αναταραχή κράτησε το πολύ δέκα λεπτά».

Στην κλήρωση υπήρχαν και παιδιά, γεγονός στο οποίο δεν θα μπορούσε να μην σταθεί ο Αντώνης Λεβεντογιάννης, εξηγώντας:

«Η είσοδός τους έγινε από τρία διαφορετικά σημεία και ευτυχώς που δεν χτυπήθηκε κάποιο παιδί, διότι από το ένα σημείο από το οποίο εισήλθαν είχε διαμορφωθεί ένας χώρος που λειτουργούσε σαν παιδική χαρά για να παίζουν τα παιδιά των καλεσμένων. Κάποιοι έφυγαν αμέσως και κάποιοι άλλοι έμειναν προκειμένου να ηρεμήσουν, ενώ κάποιοι άλλοι είχαν χτυπήσει και κάπως φρόντιζαν τα τραύματά τους».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα