Σκάνδαλο με δωροδοκία στα προκριματικά του Μουντιάλ

Κώστας Ζάλιαρης
Σκάνδαλο με δωροδοκία στα προκριματικά του Μουντιάλ

bet365

Η εθνική ομάδα του Ελ Σαλβαδόρ αποκάλυψε προσπάθεια δωροδοκίας από άλλοτε πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας και επιχειρηματία, ο οποίος ενήργησε για το συμφέρον της Ονδούρας, έπειτα από εντολή ανωτέρου του!

Η αποκάλυψη έρχεται να βαρύνει και πάλι την CONCACAF που παρουσιάζεται ως πιο διεφθαρμένη Ένωση της FIFA, με το «χτύπημα» να έρχεται στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Σύμφωνα με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ελ Σαλβαδόρ, οι οποίοι παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου και μάλιστα έβαλαν ν' ακούσει ο κόσμος το ηχητικό της συνάντησής τους με τον επιχειρηματία, η προσφορά που τους έγινε, αφορούσε το ποσό των 26 ευρώ για κάθε λεπτό συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Καναδά, προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη.

Ομόφωνα η προσφορά αυτή απορρίφθηκε από το Ελ Σαλβαδόρ, που έκανε τη σχετική καταγγελία.

Ο επιχειρηματίας, ενήργησε έπειτα από σχετική εντολή ανωτέρου του, ο οποίος θέλει να δει την εθνική ομάδα της Ονδούρας στην επόμενη φάση των προκριματικών του Μουντιάλ όσον αφορά την CONCACAF και στόχευε να φροντίσει ενόψει του αγώνα των συμπατριωτών του απέναντι στους Καναδούς, σκεπτόμενος πως οι τελευταίοι, δεν θα έπρεπε να πάρουν μεγάλη νίκη, στο παιχνίδι με το Ελ Σαλβαδόρ.

 

Τελευταία Νέα