Καταδικάζει η Super League τα επεισόδια στην κλήρωση της Football League

Gazzetta team
Καταδικάζει η Super League τα επεισόδια στην κλήρωση της Football League

bet365

Τα χθεσινά επεισόδια, τα οποία τα χαρακτηρίζει «θλιβερά», καταδικάζει από την πλευρά της η Super League.

Περίπου 15 άτομα με κράνη... μπούκαραν στον χώρο του Αττικού Άλσους που έγινε η κλήρωση της Football League χθες (5/9) και για μερικά λεπτά επικράτησε πανικός μέχρι να τραπούν σε φυγή! Το εν λόγω σκηνικό βίας καταδίκασε από την πλευρά της η Super League.

H ανακοίνωση:

«Η Super League θεωρεί αυτονόητη υποχρέωσή της να καταδικάσει απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα χθεσινά θλιβερά επεισόδια στην κλήρωση για το πρωτάθλημα της Football League και όσους τα προκάλεσαν, όπως και κάθε πράξη βίας, απ' όπου και αν αυτή προέρχεται.

Αυτές οι συμπεριφορές και όσοι τις υιοθετούν δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρό μας και θα αποβληθούν από την ομόθυμη και αμετακίνητη επιθυμία της φίλαθλης κοινωνίας μας να τους απομονώσει οριστικά και αμετάκλητα, ό,τι κι αν κάνουν όποια «δικαιολογία» και αν επικαλούνται για τις εγκληματικές πράξεις τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα