Φιλική ήττα από Σκωτία για την Εθνική Νέων

Φιλική ήττα από Σκωτία για την Εθνική Νέων

Gazzetta team
Φιλική ήττα από Σκωτία για την Εθνική Νέων

bet365

Την ήττα από την Σκωτία με 1-0 γνώρισε η Εθνική Νέων στο δεύτερο φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η Εθνική Νέων ηττήθηκε στην δεύτερη φιλική αναμέτρηση που έδωσε κόντρα στην Σκωτία με 1-0, με τον Γιάννη Γκούμα να δοκιμάζει πολλά πράγματα, κάτι που παραδέχτηκε και στις δηλώσεις του μετά το ματς στο site της ΕΠΟ.

«Αυτά ήταν τα πρώτα δύο φιλικά που δώσαμε με τη νέα σύνθεση της Εθνικής Νέων. Δοκιμάσαμε πολλά σχήματα στο παιχνίδι μας και μας δόθηκε η ευκαιρία να βγάλουμε συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν στο μέλλον. Συνολικά, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Παράλληλα, είμαι αισιόδοξος για την πορεία μας στους εφετινούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς διακρίνω πολλά θετικά στοιχεία, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά στο διάστημα που μεσολαβεί για να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τα ματς της προκριματικής φάσης».

Ελλάδα: Ευαγγέλου (65΄ Ρέτσος), Καπετάνος, Νικολάου, Μαρουδής (55΄ Νάτσος), Βρουσάι (73΄ Βουκελάτος), Μιλόγεβιτς (55΄ Μίγγος), Σαμπανίδης (65΄ Σταθόπουλος), Παυλίδης (65΄ Μούργος), Κιρτζιαλίδης (55΄ Λημνιός), Ταμπάς (73΄ Βαλμάς), Γιαννούτσος (73΄ Κατράνης)

 

Τελευταία Νέα