Με την Κ20 στο φιλικό με Αιγινιακό η Βέροια

Με την Κ20 στο φιλικό με Αιγινιακό η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Με την Κ20 στο φιλικό με Αιγινιακό η Βέροια

bet365

Η ομάδα Κ20 μαζί με τους νεοαποκτηθέντες Βασιλαντωνόπουλο, Αντόνις, Κωνσταντινίδη εμφανίστηκε στο φιλικό της Βέροιας με τον Αιγινιακό.

Ένα τελευταίο φιλικό όρισε η Βέροια με τον Αιγινιακό εκτός έδρας. Ωστόσο, αυτό ορίστηκε σε περίπτωση που δεν ξεκινούσε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Από τη στιγμή που αυτό θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο, η «βασίλισσα του Βορρά» εμφανίστηκε με την ομάδα Κ20 και τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Βασιλαντωνόπουλο, Κωνσταντινίδη και Αντόνις.

Μάλιστα, στον πάγκο ήταν ο τεχνικός των «μικρών», Τόλης Τερζής, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να παρακολουθεί το ματς από τις κερκίδες. Όσον αφορά τους υπόλοιπους της πρώτης ομάδας, είχαν ρεπό για τη Δευτέρα (5/9), ώστε να επιστρέψουν στις προπονήσεις από την Τρίτη (6/9) και να μπουν στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της νέας σεζόν.

Άλλωστε, ο προπονητής του συλλόγου της Ημαθίας μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στα δύο φιλικά με ΠΑΟΚ και Κέρκυρα. Για την ιστορία, το σημερινό φιλικό έληξε με 4-0 υπέρ του Αιγινιακού με τέρματα των Ζγκούρι (39'), Φασίδη (48', 75') και Ραγκέλοφ (86'), τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι με τον Ποσίνκοβιτς στο 50', με τον παίκτη της ομάδας του Αιγινίου να στέλνει την μπάλα άουτ.

Οι συνθέσεις

Αιγινιακός: Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιατζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Ζούρκος, Κυζερίδης, Γκατζολάρι, Ζγκούρι, Γκούρτσας, Ζιβάνοβιτς (υπό δοκιμή).

Έπαιξαν και οι: Ραγκέλοφ, Παπαδόπουλος, Φασίδης, Ράνκο, Μουκίδης, Καρακώστας, Πατράλης, Ποσίνκοβιτς, Παπουτσογιαννόπουλος, Πατσογιώργος, Παντεκίδης.

Βέροια: Σαφαρίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιότρας, Ράδης, Τσιούχας, Αντόνις, Δόρης, Ιακωβίδης, Καραγιάννης, Στυλίδης, Κωνσταντινίδης.

Έπαιξαν και οι: Βενετικίδης, Κουμπαρόπουλος, Παντέλογλου, Πέλκας, Μίκα, Τζελέπης, Ζυγκερίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα