Ένταση και... περίπατος στις εκλογές της ΕΠΣ Δράμας!

Δημήτρης Τομαράς
Ένταση και... περίπατος στις εκλογές της ΕΠΣ Δράμας!

bet365

Ένταση και... εισβολή αγνώστων και στις εκλογές της ΕΠΣ Δράμας όπου χρειάστηκε και εκεί παρέμβαση της αστυνομίας. Νικητής με... περίπατο ο Χατζησαρόγλου.
Ένταση επικράτησε στις εκλογές της ΕΠΣ Δράμας, όταν άγνωστοι βρέθηκαν στο κτίριο που θα γινόταν η ψηφοφορία με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία για να εκκενωθεί η αίθουσα! Μετά από σχεδόν τρίωρη αναμονή, η διαδικασία επιτέλους ξεκίνησε και μεγάλος νικητής και με διαφορά αναδείχθηκε ο Γιώργος Χατζησαρόγλου, ο οποίος επανεξελέγει και συντάσσεται πλέον με την πλευρά Γραμμένου. «Πρέπει να αλλάξουν πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γι αυτό τασσόμαστε υπέρ της πλευράς Γραμμένου», είπε ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος.
Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χατζησαρόγλου είπε στον Arena FM 89.4: «Τα σωματεία εκφράστηκαν και το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο. Στο 80% της συμμετοχής πιάσαμε 80% και βγήκαμε πανηγυρικά με 42-1. Ένα νούμερο που δίνει σαφές εντολές.
Ο κόσμος μπορεί να βασιστεί ότι έρχονται νέα πρόσωπα, με νέες αντιλήψεις και άλλες ιδέες. Χωρίς συστήματα, μας ενδιαφέρει η διαφάνεια και η ισονομία».
 

Τελευταία Νέα