Ένταση και... περίπατος στις εκλογές της ΕΠΣ Δράμας!

Ένταση και... εισβολή αγνώστων και στις εκλογές της ΕΠΣ Δράμας όπου χρειάστηκε και εκεί παρέμβαση της αστυνομίας. Νικητής με... περίπατο ο Χατζησαρόγλου.

Ένταση επικράτησε στις εκλογές της ΕΠΣ Δράμας, όταν άγνωστοι βρέθηκαν στο κτίριο που θα γινόταν η ψηφοφορία με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία για να εκκενωθεί η αίθουσα! Μετά από σχεδόν τρίωρη αναμονή, η διαδικασία επιτέλους ξεκίνησε και μεγάλος νικητής και με διαφορά αναδείχθηκε ο Γιώργος Χατζησαρόγλου, ο οποίος επανεξελέγει και συντάσσεται πλέον με την πλευρά Γραμμένου. «Πρέπει να αλλάξουν πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γι αυτό τασσόμαστε υπέρ της πλευράς Γραμμένου», είπε ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος.
 
Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χατζησαρόγλου είπε στον Arena FM 89.4: «Τα σωματεία εκφράστηκαν και το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο. Στο 80% της συμμετοχής πιάσαμε 80% και βγήκαμε πανηγυρικά με 42-1. Ένα νούμερο που δίνει σαφές εντολές.
 
Ο κόσμος μπορεί να βασιστεί ότι έρχονται νέα πρόσωπα, με νέες αντιλήψεις και άλλες ιδέες. Χωρίς συστήματα, μας ενδιαφέρει η διαφάνεια και η ισονομία».

Best of internet