Χάνει την πρεμιέρα ο Σισοκό, αμφίβολος ο Κάλβο

Χάνει την πρεμιέρα ο Σισοκό, αμφίβολος ο Κάλβο

Νίκος Τσιώκος
Χάνει την πρεμιέρα ο Σισοκό, αμφίβολος ο Κάλβο

bet365

Θλάση πρώτου βαθμού έχει ο Σισοκό, που θα χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Αμφίβολος ο Κάλβο, που έχει αιμάτωμα και η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την Πέμπτη (8/9).

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (5/9), το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο (10-12/9) από την 3η αγωνιστική. Το πρόγραμμα αυτής ρίχνει κατ' ευθείαν στα... βαθιά τη Βέροια, που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (11/9 20:30).

Ενόψει του εν λόγω αγώνα ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει δύο... πονοκεφάλους. Συγκεκριμένα, ο Σισοκό υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα χάσει την πρεμιέρα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κάλβο. Ο Ισπανός εξτρέμ έχει αιμάτωμα στον αχίλλειο τένοντα και στην προπόνηση της Πέμπτης (8/9) θα κριθεί αν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα