«Χαμός» για Άγιαξ, εισιτήρια και στους συνδέσμους

«Χαμός» για Άγιαξ, εισιτήρια και στους συνδέσμους

Νίκος Αθανασίου
«Χαμός» για Άγιαξ, εισιτήρια και στους συνδέσμους

bet365

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναμένεται να εξαντλήσει τα εισιτήρια για τον Άγιαξ μέσω ίντερνετ και εκδοτηρίων, ωστόσο, θα υπάρχουν διαθέσιμα στους συνδέσμους της Θύρας 13.

Στιγμές του ένδοξου παρελθόντος αναμένεται να ζήσει η Λεωφόρος την μεθεπόμενη Πέμπτη(15/9( στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League κόντρα στον Άγιαξ. Στις τάξεις των φίλων του «τριφυλλιού» επικρατεί ενθουσιασμός μετά την διπλή πρόκριση στους ομίλους και τα εισιτήρια αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα! Η ηλεκτρονική διάθεση θα ξεκινήσει πιθανότατα την Τετάρτη και μέσα σε λίγες ώρες δεν θα υπάρχει τίποτα, καθώς η ζήτηση είναι τεράστια! Πάντως, αρκετά διαθέσιμα εισιτήρια θα υπάρχουν στους συνδέσμους της Θύρας 13 ανά την επικράτεια και μάλιστα θα είναι στην πιο οικονομική τιμή, στα 20 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα