«Υπό κρίση ο Βασσάρας», λέει ο ΠΑΟΚ!

«Υπό κρίση ο Βασσάρας», λέει ο ΠΑΟΚ!

Σταύρος Σουντουλίδης
«Υπό κρίση ο Βασσάρας», λέει ο ΠΑΟΚ!

bet365

Ο ΠΑΟΚ δεν ανέβασε τους τόνους, αλλά διατηρεί επιφυλάξεις για τον ορισμό του Βασσάρα στη θέση του επιδιαιτητή. Όλα όσα συζητήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας με τον γ.γ. της ΟΥΕΦΑ, Θ. Θεοδωρίδη.

Πάντως στην Τούμπα δεν είναι τελείως αρνητικοί για τον πρώην διεθνή ρέφερι, του οποίου την αξία ως διαιτητή αναγνωρίζουν, αλλά όπως λένε «είναι λογικό να έχουμε επιφυλάξεις για την θέση που είχε στη συγκεκριμένη ΕΠΟ».

Αυτό που επισημαίνεται από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ είναι πως σε κάθε περίπτωση ο επιδιαιτητής της ΚΕΔ-ΕΠΟ, «είναι υπό κρίση σε κάθε του ενέργεια» και ελπίζουν «με δεδομένο ότι η θέση του είναι προσωρινή ως τις εκλογές- ότι οι επιφυλάξεις μας θα αρθούν…».

Επικοινωνία Γκαγκάτση - Θεοδωρίδη

Νωρίτερα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γενικό γραμματέα της UEFA, Θόδωρο Θεοδωρίδη.

Αφορμή στάθηκαν οι φήμες περί «παρέμβασης» της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του ιδίου στον ορισμό Βασσάρα. Στην τηλεφωνική επικοινωνία ο κ. Θεοδωρίδης διέψευσε ότι ήταν δική του πρόταση ο κ. Βασσάρας ως επιδιαιτητής, παρότι του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, όπως τόνισε στον κ. Γκαγκάτση.

Αυτό που ζήτησε από τον επίσημο ΠΑΟΚ είναι «να γίνει προσπάθεια να βρεθεί μια συναινετική λύση για να ξεκινήσουν τα ματς».

Μάλιστα, όπως αναφέρουν από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, υπήρξε δέσμευση του κ. Θεοδωρίδη, ότι ως το τέλος του μήνα θα έρθει στην Ελλάδα κοινό κλιμάκιο ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ για την επίλυση των προβλημάτων, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει αυτή την εβδομάδα λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα