Η Λίγκα για τον ορισμό Βασσάρα

Δημήτρης Τομαράς
Η Λίγκα για τον ορισμό Βασσάρα

bet365

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στην απόφαση να είναι ο Κύρος Βασσάρας νέος επιδιαιτητής εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνεταιρισμού για τον Κύρο Βασσάρα έχει ως εξής: «Με κοινή πρόταση και απόφασή τους οι Δημήτρης Γκρούτσης εκ μέρους της ΕΠΟ και Δημήτρης Σαραϊδάρης εκ μέρους της Super League ανακοίνωσαν στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Γκιρτζίκη, ότι ο Κύρος Βασάρας θα είναι ο επιδιαιτητής στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών Super League περιόδου 2016-2017.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, και αφού είχε προηγηθεί συνάντηση υπό τον πρόεδρο της ΕΠΟ με τη συμμετοχή του προέδρου της Super League Γιώργου Στράτου παρουσία των κυρίων Γκρούτση και Σαραϊδάρη, οι τελευταίοι προχώρησαν στην ακόλουθη κοινή, που φέρει και τις υπογραφές τους, δήλωση:

«Οι υπογραφόμενοι α. Δημήτριος Σαραϊδάρης, Δημήτριος Γκρούτσης, οι οποίοι οριστήκαμε ο μεν πρώτος με απόφαση του Δ.Σ της Super League, ο δεύτερος με απόφαση του Προέδρου της Ε.Π.Ο κ. Γκιρτζίκη και της Ε.Ε./Ε.Π.Ο, για να αποτελέσουμε την Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της ΚΕΔ/ΕΠΟ για το πρωτάθλημα της Super League περιόδου 2016-2017, δηλώνουμε και επιβεβαιώνουμε ότι όλες οι σχετικές διαδικασίες επιλογής και ορισμού μας έγιναν με βάση τις προβλεπόμενες ρήτρες, είναι σε πλήρη γνώση μας και έχουν την απόλυτη αποδοχή και συμφωνία μας.

Ειδικότερα δε, αποφασίσαμε τον ορισμό του κ. Κύρου Βασάρα στην θέση του «επιδιαιτητή», μέχρι και την 1/10/2016, ημέρα ανάδειξης νέας Εκτελεστικής Επιτροπής κατά της αρχαιρεσίες της ΕΠΟ, η οποία στη συνέχεια θα επιβεβαιώσει τη σύνθεση της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών ή θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωσή της εφόσον αποφασίσει σχετικά.

Δηλώνουμε, τέλος, ότι ο ορισμός αυτός έγινε μετά από σχετική ανταλλαγή απόψεων και την μεταξύ μας συμφωνία.

Την συμφωνία μας ανακοινώσαμε στον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο κ. Γκιρτζίκη Γεώργιο

Αθήνα 5 Σεπτεμβρίου 2016».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα