Αποφασίζουν και... ανακοινώνουν επιδιαιτητή

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Αποφασίζουν και... ανακοινώνουν επιδιαιτητή

Αποφασίζουν και... ανακοινώνουν επιδιαιτητή

Οι Σαραϊδάρης και Γκρούτσης αποφασίζουν για τον επιδιαιτητή της Σούπερ Λιγκ και το μοντέλο που θα εφαρμοστεί, έπειτα από τη συνάντηση με τους Γκιρτζίκη και Στράτο. Ουδέν θέμα άφιξης των FIFA και UEFA στη χώρα μας, τουλάχιστον για την τρέχουσα εβδομάδα...

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ, ο ισχυρός άνδρας του συνεταιρισμού, ο εκπρόσωπος της Λίγκας στην τριάδα (Σαραϊδάρης) και ο ομόλογός του της Ομοσπονδίας (Γκρούτσης), συζήτησαν το πρωί της Δευτέρας για το μείζον ζήτημα της επιλογής του επιδιαιτητή στο νέο πρωτάθλημα.

Οι Σαραϊδάρης και Γκρούτσης, αφού τα είπαν μεταξύ τους, πήγαν στη συνάντηση με τους Γκιρτζίκη και Στράτο και πλέον, οι δύο πρώτοι καλούνται να πάρουν την απόφαση για τον καταλληλότερο για τη θέση του επιδιαιτητή και το μοντέλο που θα εφαρμοστεί, προκειμένου να το ανακοινώσουν στον Γκιρτζίκη.

Ο πρώτος που είχε αποχωρήσει από τη συνάντηση, ήταν ο ισχυρός άνδρας της Λίγκας, Γιώργος Στράτος, ο οποίος έστειλε θετικό μήνυμα με μια του κουβέντα προς τους εκπροσώπους του Τύπου, λέγοντας: «Η συνεργασία ξεκινάει τώρα. Όλα θα πάνε καλά...».

To Gazzetta.gr συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις... Χρονικά πάντως πρώτα τα είπαν χωριστά οι δύο πρόεδροι και οι δύο αρχιδιαιτητές, μετά όλοι μαζί και στο τέλος οι Σαραϊδάκης και Γκρούτσης θα ανακοίνωναν την επιλογή τους στον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Best of internet