Ντεμπούτο για τον 18χρονο Αρμενάκα στην Ουντινέζε!

Ντεμπούτο για τον 18χρονο Αρμενάκα στην Ουντινέζε!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ντεμπούτο για τον 18χρονο Αρμενάκα στην Ουντινέζε!

bet365

Ο Πάνος Αρμενάκας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Ουντινέζε στο φιλικό με την Ολύμπια Λουμπλιάνα.

Ο Ελληνοαυστραλός μέσος πήρε το «βάπτισμα του πυρός» από τον Τζουζέπε Ιακίνι στο 87΄ της αναμέτρησης με την ομάδα του Φρίουλι να επικρατεί εν τέλει των Σλοβένων με 3-1.

Ο Αρμενάκας το καλοκαίρι του 2014 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο και έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής από την Αυστραλία που κατάφερε να γίνει επαγγελματίας σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της Ουντινέζε χαρακτηρίστηκε ως παιδί θαύμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αλλά και νέος… Χατζηπαναγής χάρη στο ταλέντο του.

Κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η πρόσκληση του στις ακαδημίες των Άγιαξ, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Μπλάκμπερν, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι αλλά και της Μίλαν. Παράλληλα πέρασε το κατώφλι της Μασία σε ηλικία μόλις 6 ετών. Παρέμεινε για τρεις εβδομάδες της Μπαρτσελόνα ως μέλος της U-8 ομάδας, ενώ για τρία χρόνια βρέθηκε στο μικροσκόπιο των ανθρώπων της Μίλαν.

Με τους "ροσονέρι" πήρε μέρος σε αρκετά τουρνουά. Μάλιστα στο Μουντιαλίτο της Πορτογαλίας το 2010 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ!

 

SERIE A Τελευταία Νέα