Αυτή τη φανέλα επέλεξαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ (pics)

Αυτή τη φανέλα επέλεξαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ (pics)

Gazzetta team
Αυτή τη φανέλα επέλεξαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε τη δυνατότητα στον κόσμο της ομάδας να επιλέξει την επίσημη φανέλα, που θα φορά ο «Δικέφαλος» από τον Ιανουάριο του 2017 και μετά. Ποια φανέλα… νίκησε.

Η επιλογή των φίλων του «Δικεφάλου», που συμμετείχαν στη διαδικασία μέσω των social media της ΠΑΕ, ήταν η μαύρη φανέλα, με το δικέφαλο στο πλάι, η οποία συγκέντρωσε το 35,2 των ψήφων,

Στη δεύτερη θέση έμεινε η λευκή με τις μαύρες ρίγες (27,2%).

Η Limited Edition Jersey θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2017 όταν πλέον θα έχει αποσυρθεί η επετειακή εμφάνιση για τα 90 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

Οι φανέλες θα δημιουργηθούν από την Macron με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας MPerformanceSystem, για την μέγιστη προστασία από τον ιδρώτα και θα φέρουν πάνω τους τόσο τα λογότυπα γνησιότητας τόσο του ΠΑΟΚ όσο και αυτά της ιταλικής εταιρείας αθλητικής ένδυσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα