«Ο Ρούνεϊ θα παίζει... όπου θέλει»!

«Ο Ρούνεϊ θα παίζει... όπου θέλει»!

«Μικρός» αισθάνεται ο Σαμ Άλαρνταϊς μπροστά στον Γουέιν Ρούνεϊ όσον αφορά την εθνική ομάδα της Αγγλίας και ο νέος κόουτς δήλωσε πως είναι καθαρά στη ... δικαιοδοσία του αρχηγού, η θέση που θα αγωνίζεται!  

«Ο Ρούνεϊ θα παίζει... όπου θέλει»!

Γι' ακόμα μια φορά, ο διεθνής φορ δεν βρέθηκε στη γραμμή κρούσης των «τριών λιονταριών», αλλά ξεκινούσε τις επιθετικές προσπάθειες των Άγγλων από τη μεσαία γραμμή, κινούμενος αρκετά και προς την αριστερή πτέρυγα.

Ο Σαμ Άλαρνταϊς ρωτήθηκε για το ρόλο του Ρούνεϊ και πως τον έχει εκείνος στο μυαλό του, στη νέα εποχή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ωστόσο, όσα δήλωσε, προκάλεσαν έκπληξη, αφού τόνισε:

«Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει που θα παίξει ο Ρούνεϊ... Ο Γουέιν έπαιξε όπου πίστευε εκείνος ότι ήταν ιδανικό και που θα βοηθούσε με την παρουσία του εκεί την ομάδα. Έχει τρομερή εμπειρία από το επίπεδο εθνικών ομάδων σε σχέση με εμένα και εκμεταλλεύεται αυτή την εμπειρία του για την τοποθέτησή του μέσα στο γήπεδο, οπότε δεν θα του πω εγώ που θα παίξει. Εγώ θα τον ρωτάω που θέλει να παίξει κι όχι εγώ»!

Best of internet