«Πονοκέφαλος» με Εμποκού, Γουακάσο και Κουλιμπαλί

«Πονοκέφαλος» με Εμποκού, Γουακάσο και Κουλιμπαλί

Gazzetta team
«Πονοκέφαλος» με Εμποκού, Γουακάσο και Κουλιμπαλί

bet365

Το Kόπα Άφρικα θα έχει... άρωμα Παναθηναϊκού και ο Αντρέα Στραματσόνι θα χάσει τρεις ποδοσφαιριστές στα μέσα της σεζόν για την διοργάνωση!

Αποτελεί έναν συχνό πονοκέφαλο για τις ομάδες, που βλέπουν τους ποδοσφαιριστές τους να φεύγουν όχι σε κάποια διακοπή ή το καλοκαίρι, αλλά στα μέσα της σεζόν!

Γκάνα, Κονγκό και Μάλι, χώρες των Γουακάσο, Εμποκού και Κουλιμπαλί αντίστοιχα εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση και εκτός απροόπτου θα είναι στις επιλογές των προπονητών τους, όπως έγινε και στα προκριματικά!

Το Κόπα Άφρικα ξεκινά στις 14 Ιανουαρίου στη Γκαμπόν και ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 5 Φεβρουαρίου. Οπότε δεδομένα για ένα διάστημα, ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα μετρά απώλειες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα