Αμπέντ: «Στον Παναθηναϊκό απαγορευόταν να χάσεις»

Αμπέντ: «Στον Παναθηναϊκό απαγορευόταν να χάσεις»

Αμπέντ: «Στον Παναθηναϊκό απαγορευόταν να χάσεις»

Ο Μεχντί Αμπέντ, μίλησε για το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η λέξη ήττα είναι απαγορευμένη...

Για τον Παναθηναϊκό μίλησε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Νιτζόν ο Μεχντί Αμπεντ. Ο Αλγερινός, μίλησε στην «Expression» και τόνισε πως στον Παναθηναϊκό απαγορευόταν να χάσεις...

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, στο οποίο η ήττα είναι απαγορευμένη λέξη. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, τι πράγμα! Οι οπαδοί είναι παθιασμένοι, ίσως φανατικοί. Είναι μια ομάδα που παίζει πάντα ψηλά στη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος. Η πρώτη μου σεζόν ως δανεικός ήταν καλή και συνοδεύτηκε από καλή στατιστική. Μετά επέστρεψα στη Νιούκαστλ πιο δυνατός κι αποφασισμένος. Κέρδισα εμπειρία κι αυτοπεποίθηση. Μπόρεσα να παίξω μερικά ματς, δυστυχώς εξαιτίας μικροτραυματισμών δεν κατάφερα να έχω συνέχεια.

Κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν στον Παναθηναϊκό, μπόρεσα να ανακαλύψω μια νέα θέση, αγωνιζόμενος λίγο πιο ψηλά. Είναι ωφέλιμο γιατί μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι ατού να είσαι πολυεργαλείο. Λατρεύω να αμύνομαι, αλλά επίσης λατρεύω να επιτίθεμαι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Best of internet