«Αν δεν το πάρει ο Πεπ, να ζητήσει συγγνώμη απ' τον Τουρέ»

«Αν δεν το πάρει ο Πεπ, να ζητήσει συγγνώμη απ' τον Τουρέ»

Κώστας Ζάλιαρης
«Αν δεν το πάρει ο Πεπ, να ζητήσει συγγνώμη απ' τον Τουρέ»

bet365

Ως κίνηση... εξευτελισμού του πελάτη του, είδε ο εκπρόσωπος του Γιάγια Τουρέ, Ντμίτρι Σέλουκ, τον αποκλεισμό του Ιβοριανού από τη λίστα της Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ, απαιτώντας τη συγγνώμη του Γκουαρδιόλα, αν δεν πάρει φέτος το ευρωπαϊκό!

Ο Γιάγια Τουρέ δεν είχε θέση στα πλάνα του Ισπανού προπονητή των «πολιτών» για τα παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, μένοντας εκτός της λίστας των διαθέσιμων παικτών, τουλάχιστον για τη φάση των ομίλων αυτή τη στιγμή.

Ο ατζέντης του παίκτη, Ντμίτρι Σέλουκ, αναφέρθηκε σε αυτή την αρνητική εξέλιξη στην καριέρα του πελάτη του και είπε χαρακτηριστικά στη «Mirror»:

«Είναι απόφαση του Πεπ και οφείλουν όλοι να τη σεβαστούν... Αν πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ, θα είμαι ο πρώτος που θα βγω δημόσια και θα τον συγχαρώ γι' αυτό που πέτυχε. Αν όμως δεν πάρει το τρόπαιο, τότε θα απαιτήσω ν' απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη για τον εξευτελισμό του Γιάγια που προκάλεσε...

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

Αυτό που πρέπει, πάντως, να ξεκαθαρίσουμε, είναι ότι ο Τουρέ θα παραμείνει στη Σίτι και φέτος. Δεν θα ψάξει για ομάδα ούτε τον Ιανουάριο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα