Το... τελεσίγραφο του Βενγκέρ στον Γουίλσιρ

Κώστας Ζάλιαρης
Το... τελεσίγραφο του Βενγκέρ στον Γουίλσιρ

bet365

Μια κουβέντα... αντρών, όπως χαρακτηρίστηκε από την Άρσεναλ, αλλά με ιδιαίτερη ένταση, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, είχαν οι Βενγκέρ και Γουίλσιρ προτού ο νεαρός χαφ παραχωρηθεί δανεικός στη Μπόρνμουθ, λαμβάνοντας το... τελεσίγραφο από τον Αλσατό κόουτς.

Σύμφωνα με τη «Sun», ο διάλογος, που από την ομάδα του Λονδίνου επιβεβαιώθηκε ως μια ξεκάθαρη κουβέντα με νόημα και ουσία, μεταξύ ανδρών, ήταν μια πολύ έντονη συνομιλία δια τηλεφώνου, την περασμένη Δευτέρα.

Ο Γουίλσιρ είχε ενημερωθεί ότι δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Σαμ Άλαρνταϊς στην αρχή των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018 και μόλις είδε επίσημα πως απουσίαζε τ' όνομά του από την αποστολή, ήθελε να ζητήσει από τον Βενγκέρ να πάρει μεταγραφή.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Ο Αλσατός κόουτς, που αρχικά δίσταζε να δώσει το «ok», συμφώνησε στην παραχώρηση του Τζακ Γουίλσιρ, όμως του τόνισε ότι αυτή είναι ίσως η τελευταία του ευκαιρία αν θέλει να έχει μέλλον στην Άρσεναλ και πως θα τον παρακολουθεί συνεχώς προκειμένου να ξέρει τι θα κάνει με την περίπτωσή του, εφόσον κι αυτός συνεχίσει στον πάγκο των «κανονιέρηδων» μετά και το 2017...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα