Βάρντι: «Καρδιά και μυαλό, έλεγαν να μείνω...»

Κώστας Ζάλιαρης
Βάρντι: «Καρδιά και μυαλό, έλεγαν να μείνω...»

bet365

Δίχως ίχνος αμφιβολίας παρέμεινε στη Λέστερ ο Τζέιμι Βάρντι και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, αφού η καρδιά και το μυαλό του συμφωνούσαν πως δεν έπρεπε να πάει στην Άρσεναλ.

Ο αστέρας των «αλεπούδων» μίλησε στους «Sunday Times» για την απόφαση, την οποία χαρακτήρισε την πιο δύσκολη της καριέρας του μέχρι στιγμής, να μην κάνει το επόμενο βήμα αυτή τη στιγμή και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της παραμονής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Euro 2016, ο Αρσέν Βενγκέρ διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με τα «τρία λιοντάρια», ωστόσο «δεν ήταν κάτι άβολο ή περίεργο... Όταν βρισκόμασταν στον ίδιο χώρο, λέγαμε ένα “γεια χαρά, είσαι καλά;” και συνεχίζαμε ο καθένας τη δουλειά του... Δεν ήταν κάτι κακό».

Αναλύοντας το σκεπτικό του, το οποίο τον οδήγησε στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Λέστερ, ο Τζέιμι Βάρντι είχε να πει:

«Η καρδιά και το μυαλό μου, έλεγαν να μείνω στην ομάδα. Εξάλλου, όταν κάτι πιστεύεις ότι δεν είναι σωστό για εσένα, τότε δεν το κάνεις. Έτσι κι εγώ, όσες μέρες βρισκόμουν στη Γαλλία με την εθνική ομάδα, είχα αρκετές ώρες στη διάθεσή μου, στο δωμάτιο, για να σκεφτώ τι θα μπορούσε να πάει καλά, τι όχι, που θα μπορούσα να βρίσκομαι, που είμαι... Κάθε μικρή πτυχή της υπόθεσης τη σκέφτηκα προσεκτικά και το συμπέρασμα ήταν πως η καρδιά και το μυαλό του, έλεγαν να μείνω στη Λέστερ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα