Έβγαλε τον ώμο του ο Παπανικολάου

Δημήτρης Τομαράς
Έβγαλε τον ώμο του ο Παπανικολάου

bet365

Ο 17χρονος σκόρερ του Πλατανιά, Γιάννης Παπανικολάου, έπαθε εξάρθρωση ώμου και αποχώρησε από το γήπεδο στο φιλικό με Εργοτέλη. Τι είπε ο Γιάννης Χατζηνικολάου.
Ο μικρός θα εξεταστεί από τον γιατρό τον Πλατανιά, Γιάννη Σφυράκη τις επόμενες ώρες. Το γεγονός βέβαια ότι έβγαλε τον ώμο του δεν είναι και ότι καλύτερο.
Λόγω του τραυματισμού του Παπανικολάου που βρήκε δίχτυα στο φιλικό του Σαββάτου, ο Πλατανιάς αναγκάστηκε στα τελευταία λεπτά να παίξει με 10 παίκτες και ειδικότερα το διάστημα που ο Εργοτέλης έφτασε στο τελικό 4-2.
Κατά τα άλλα ο πρώην τεχνικός του Πλατανιά και νυν του Εργοτέλη, Γιάννης Χατζηνικολάου είπε για:
Το φιλικό και τον Εργοτέλη: «Παρόλο που βρισκόμαστε σε φάση προετοιμασίας και έχουμε 4-5 καινούριες προσθήκες την τελευταία εβδομάδα σαφώς δεν είμαστε καθόλου έτοιμοι. Παρόλα αυτά, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο και μεγαλύτερης κατηγορίας από μας σταθήκαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο. Σε μια αδράνεια μάλιστα στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, με το φάουλ, θα μπορούσαμε να μην δεχθούμε ίσως το γκολ. Από ‘κει και πέρα προσπαθήσαμε να ανοίξουμε περισσότερο το παιχνίδι, δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ, γενικά όμως είχαμε μια καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Εύχομαι στον Πλατανιά να έχει μια καλή χρονιά, να πετύχει μια άνετη παραμονή και ό,τι μπορέσει από εκεί κι έπειτα, τερματίζοντας όσο πιο ψηλά. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι από το πρώτο κιόλας παιχνίδι να διεκδικήσουμε τη νίκη και στη διάρκεια του χρόνου το πρωτάθλημα».
Το πως είδε τον Πλατανιά: «Είναι σαφώς πιο έτοιμος από μας. Θέλει προσπάθεια και προσοχή όλη τη χρονιά προκειμένου να μη μπει σε περιπέτειες. Αυτό που εύχομαι είναι η περσινή χρονιά να αποτελέσει παρακαταθήκη για την καινούρια ώστε να μπορέσει να παρουσιαστεί το ίδιο καλός και φέτος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα