Πετάει για Αγγλία ο Λέσκοτ

Πετάει για Αγγλία ο Λέσκοτ

Πετάει για Αγγλία ο Λέσκοτ

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ φεύγει για την πατρίδα του και επιστρέφει με τα πράγματά του για μόνιμη εγκατάσταση την Τρίτη...

Ο Τζονλέον Λέσκοτ έκανε το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ στην Κύπρο στο ματς με την Ανόρθωση και τώρα ψάχνεται και ενδιαφέρεται για να επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα. Κάτι που για να συμβεί θα πρέπει να πρώτα να φέρει τα πράγματά του από την Αγγλία αφού από όταν ήρθε έως τώρα δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο.

Έτσι ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός ζήτησε και εξασφάλισε άδεια για να φύγει σήμερα από την Κύπρο για την Αγγλία και να επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη έχοντας μαζί του πλέον και όλα όσα κρίνει απαραίτητα ο ίδιος αφού όταν ήρθε στην Αθήνα είχε λίγα πράγματα μαζί του.

Η ομάδα όπως είναι γνωστό επιστρέφει αύριο στην Αθήνα το απόγευμα και η μέρα θα είναι ελεύθερη για όλους. Επιστροφή στις προπονήσεις αναμένεται την Δευτέρα το απόγευμα σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει γνωστοποιήσει ο Τιμούρ Κετσπάγια στους ποδοσφαιριστές του με την ολοκλήρωση του αγώνα με την Ανόρθωση.

Best of internet