Πετάει για Αγγλία ο Λέσκοτ

Πετάει για Αγγλία ο Λέσκοτ

Γιώργος Τσακίρης
Πετάει για Αγγλία ο Λέσκοτ

bet365

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ φεύγει για την πατρίδα του και επιστρέφει με τα πράγματά του για μόνιμη εγκατάσταση την Τρίτη...

Ο Τζονλέον Λέσκοτ έκανε το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ στην Κύπρο στο ματς με την Ανόρθωση και τώρα ψάχνεται και ενδιαφέρεται για να επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα. Κάτι που για να συμβεί θα πρέπει να πρώτα να φέρει τα πράγματά του από την Αγγλία αφού από όταν ήρθε έως τώρα δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο.

Έτσι ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός ζήτησε και εξασφάλισε άδεια για να φύγει σήμερα από την Κύπρο για την Αγγλία και να επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη έχοντας μαζί του πλέον και όλα όσα κρίνει απαραίτητα ο ίδιος αφού όταν ήρθε στην Αθήνα είχε λίγα πράγματα μαζί του.

Η ομάδα όπως είναι γνωστό επιστρέφει αύριο στην Αθήνα το απόγευμα και η μέρα θα είναι ελεύθερη για όλους. Επιστροφή στις προπονήσεις αναμένεται την Δευτέρα το απόγευμα σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει γνωστοποιήσει ο Τιμούρ Κετσπάγια στους ποδοσφαιριστές του με την ολοκλήρωση του αγώνα με την Ανόρθωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα