Πανιώνιος - Αχαρναϊκός 0-0

Νίκος Τσιώκος
Πανιώνιος - Αχαρναϊκός 0-0

bet365

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, όμως έμεινε στο 0-0 με τον Αχαρναϊκό στη Νέα Σμύρνη και συνδύασε με ισοπαλία το ανεπίσημο ντεμπούτο του Ενγκόγκ.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του Νταβίντ Ενγκόγκ έκλεψε τις εντυπώσεις στο φιλικό του Πανιωνίου με τον Αχαρναϊκό, το οποίο έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (3/9) στη Νέα Σμύρνη. Ο Γάλλος επιθετικός πήρε χρόνο συμμετοχής, καθώς αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αν και δεν έχει κάνει πολλές προπονήσεις με τους «κυανέρυθρους».

Πάντως, πήρε το χειροκρότημα και έδειξε στους φιλάθλους του Ιστορικού τι μπορεί να κάνει εντός αγωνιστικού χώρου. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να σπάσουν την άμυνα του Αχαρναϊκού, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, είχε την κατοχή της μπάλας και κάποιες ευκαιρίες με Βλάχο (20'), Κόρμπο (30', 33'), ενώ η μεγαλύτερη στιγμή ήταν στο 37', όταν ο Αποστολίδης απέκρουσε δύσκολα το δυνατό σουτ του Φούντα. Το σκηνικό ήταν το ίδιο και στην επανάληψη, όμως το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Ο Ολαϊτάν στο 54' και στο 85' είχε τις καλύτερες φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Μιλόγεβιτς αναγκάστηκε να παρατάξει την ομάδα του με πολλές απουσίες, αφού δεν είχε στη διάθεσή του τους διεθνείς Ανσαριφάρντ, Μασούντ, Αντωνιάδη, Μπεν, Σιώπη, Ρισβάνη, Βουκελάτο και τους Μασούρα, Σαββίδη, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος: Γιαννιώτης (46' Θεοδωρόπουλος), Πατσατζόγλου, Οικονόμου (55' Γκιοατά), Βλάχος, Τασουλής, Κόρμπος, Κρητικός (46' Πινιώτης), Καθάριος, Φούντας (81' Αντωνακόπουλος), Ολαϊτάν, Αργυρόπουλος (67' Ενγκόγκ).

Αχαρναϊκός: Αποστολίδης, Μουστάκης, Αναστασίου, Χριστοφιλέας, Σωτηράκος, Τσεμπερίδης, Μαρής, Παπατόλιος, Ντάγκρας, Ματσούκας

Έπαιξαν και οι: Ψιάνος, Πολ, Ψύχος, Παπανικολής, Τσαλακίδης, Καραντασιάδης, Κυριαζόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα