Φιλική νίκη Λεβαδειακού και επαφές με παίκτες (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Φιλική νίκη Λεβαδειακού και επαφές με παίκτες (vid)

bet365

Με τέρμα του Βασιλείου στο 16ο λεπτό ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-0 της Λαμίας σε φιλικό παιχνίδι στην έδρα του. Έφεραν τρεις μεσοεπιθετικούς για συζητήσεις οι Βοιωτοί.

Οι Βοιωτοί νίκησαν σε φιλικό τεστ την Λαμία τέρμα του Βασιλείου. Ο έμπειρος φορ σκόραρε στο 16ο λεπτό.

Ο Βασιλείου έπιασε την κεφαλιά, ο Τσενάμο απέκρουσε και ο επιθετικός των Βοιωτών πήρε το... ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Φθιωτών.

Η αναμέτρηση είχε και ρυθμό και φάσεις. Μάλιστα η ομάδα της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας είχε και δοκάρι στο 87ο λεπτό μετά από σέντρα του Βασιλόγιαννη και κεφαλιά του Παπαευθυμίου από το ύψος του πέναλτι.

Οι φάσεις του ματς:
Στο 2' εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες, μπλόκαρε ο Τσενάμο.
Στο 6' δυνατό σουτ του Μπουλούλη, μπλόκαρε ο Δασκαλάκης.
Στο 16' έγινε το 1-0 όταν σε σέντρα του Σένκα από δεξιά, ο Βασιλείου έπιασε την κεφαλιά, ο Τσενάμο απέκρουσε ενστικτωδώς και στην επαναφορά ο Βασιλείου σκόραρε.
Στο 31' παράλληλη σέντρα του Μπελγκαζουανί, το πλασέ του Βασιλείου, δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Στο 35' διαγώνιο σουτ του Καραγιάννη, έδιωξε εντυπωσιακά ο Δασκαλάκης.
Στο 51' κάθετη μεταβίβαση του Παππά στον Βασιλείου, στο τετ α τετ έδιωξε ο Τσενάμο.
Στο 55' πάσα του Μπλάζιτς στον Τσούκαλο, το πλασέ του τελευταίου ελάχιστα άουτ.
Στο 67' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπελγκαζουανί, η μπάλα μόλις άουτ.
Στο 69' παράλληλη σέντρα του Τζόκιτς, για λίγο δεν βρήκε τη μπάλα ο Βασιλόγιαννης.
Στο 71' διαγώνια μεταβίβαση του Τζόκιτς στον Ντουρμισάι, το σουτ άουτ.
Στο 87' σέντρα του Βασιλόγιαννη από δεξιά, κεφαλιά του Παπαευθυμίου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Παράλληλα όμως στον Λεβαδειακό... τρέχουν και μεταγραφικά. Στην Λιβαδειά σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πάει τρεις μεσοεπιθετικοί για συζητήσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει τα ονόματά τους.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Δασκαλάκης, Μουλόπουλος, Μιλιάζες (63' Καραχάλιος), Ουόν, Τριποτσέρης (46' Μάγκας), Μαχαίρας, Καλτσάς, Παππάς (Ντα Σίλβα), Μπελγκαζουανί (75' Χατζηλάμπρος), Βασιλείου, Σένκα (41' Γιακουμάκης λ.τρ).
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος (71' Ρογκότης - υπό δοκιμή), Πεταυράκης (46' Παπαργυρίου), Κοτσώνης (46' Βαλλιός), Αναστασιάδης, Όμο (75' Μανιάς), Μπουλούλης (46' Βασιλόγιαννης), Αυγενικού (46' Τζόκιτ), Πίντο (46' Ντουρμισάι - 75' Πατσαρούχας), Καραγιάννης (46' Μπλάζιτς), Τσούκαλος (71' Παπαευθυμίου).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα