Το συγκινητικό αντίο του Σισοκό στη Νιούκαστλ (pic)

Gazzetta team
Το συγκινητικό αντίο του Σισοκό στη Νιούκαστλ (pic)

bet365

Ο Μούσα Σισοκό άφησε τη Νιούκαστλ για την Τότεναμ και αποφάσισε να αποχαιρετήσει τις καρακάξες με συγκινητικό γράμμα.

Την τελευταία στιγμή ο Μούσα Σισοκό άφησε τη Νιούκαστλ και υπέγραψε στην Τότεναμ. Η κίνηση του Γάλλου διεθνή δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της δεύτερης, όμως ο Σισοκό αποφάσισε να τους εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής του με ένα συγκινητικό γράμμα.

«Με όλη μου την καρδιά. Όπως ξέρετε, ξεκινάει μία καινούρια περιπέτεια για μένα. Παρά τις δυσκολίες, αποφάσισα να υπογράψω στην Τότεναμ. Η επιλογή μου ήταν αναγκαία, καθώς ήθελα μία καινούρια πρόκληση. Γνωρίζω ότι αυτή η απόφαση μπορεί να στενοχωρεί πολλούς οπαδούς της Νιούκαστλ, όμως θέλω να ξέρουν ότι ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω. Έπαιζα πάντα με όλη μου την καρδιά για εκείνους και την ομάδα. Απόλαυσα την ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι.

Μου άρεσε να ζω στο Νιούκαστλ και βρήκα μία ζεστασιά αντίθετη και το κρύο κλίμα του αγγλικού βορρά. Αυτή η ζεστασιά που ξεκινούσε από τους οπαδούς, συχνά ζέσταινε την καρδιά μου, όσο ήμουν μακριά από τους φίλους και την οικογένειά μου. Υπήρξαν και καλές και κακές στιγμές. Ο υποβιβασμός ήταν σαφώς επίπονος για ολόκληρη την πόλη. Η καρδιά αυτής της πόλης, όμως, χτυπάει για την ομάδα και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα επιστρέψει γρήγορα στο κορυφαίο επίπεδο. Το αξίζει.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Ένιωσα την καρδιά μου να χτυπάει, να χαμογελάει, να αγαπάει και να μισεί. Είναι, όμως, γενναία και γεμάτη ζεστασιά. Τα τρία χρόνια στη Νιούκαστλ θα μου μείνουν αξέχαστα. Δεν πρόκειται ποτέ να τα ξεχάσω. Και πάντα θα είναι στην καρδιά μου και μέρος μου. Σας ευχαριστώ όλους!», ήταν το μήνυμα του Σισοκό στον λογαριασμό του στο Instagram.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα