Φιλικό μηδέν για Παναιτωλικό και Λάρισα

Gazzetta team
Φιλικό μηδέν για Παναιτωλικό και Λάρισα

bet365

Χωρίς τέρματα τελείωσε το φιλικό παιχνίδι του Παναιτωλικού με την Λάρισα στο Αγρίνιο στο τελευταίο (εκτός απροόπτου) τεστ των δύο ομάδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Με την ελπίδα πως αυτό ήταν το τελευταίο τους φιλικό και πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα, Παναιτωλικός και Λάρισα αγωνίστηκαν στο Αγρίνιο σε ένα ματς στο οποίο δεν υπήρξε εισιτήριο αλλά ο κόσμος έδινε όσα χρήματα ήθελε προκειμένου να ενισχυθεί ο Ερασιτέχνης.

Στο αγωνιστικό μέρος οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, με το πρώτο ημίχρονο να περνάει σχεδόν χωρίς φάσεις, ενώ στο δεύτερο οι γηπεδούχοι να έχουν το έλεγχο, αλλά να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Οι... βυσσινί από την πλευρά τους είχαν μόλις μια ευκαιρία με το 0-0 ωστόσο να μένει στο τελευταίο όπως όλα δείχνουν φιλικό των δύο ομάδων.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (76’ Κριστιάνο), Κούσας, Μάκος, Κλέσιο (80’ Κουτρομάνος), Τσοκάνης, Παπάζογλου (24’ λ.τ. Ρότσα), Πάουλο, Φερέιρα (64’ Λεντέσμα), Τομανέ, Ουάρντα (88’ Ρόσα), Μαρκόβσκι (64’ Μουνιός).

ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Ναβάρο, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Ναζλίδης, Βαρέλα, Ντέλετιτς, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Φατιόν, Φάρκας. Στο 80’ μπήκαν στον αγώνα οι: Κουτσινανικούλης, Μαρουκάκης, Ουρτάδο, Ντοντό, Λαμπρόπουλος, Ρέντζας, Κάπος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα