Έτοιμη για το φιλικό η Σπάρτη

Gazzetta team
Έτοιμη για το φιλικό η Σπάρτη

bet365

Πανέτοιμη για το φιλικό με τον Αστέρα είναι η Σπάρτη που το Σάββατο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της.

Με μια προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτουστο γήπεδο των Αμυκλών, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Σπάρτης για την φιλική αναμέτρηση της Κυριακής (4/9, 17:30) με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και θα παραταχθεί σχεδόν πάνοπλη στην αυριανή δυνατή δοκιμασία, λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρέωσαν της στη Football League και το Κύπελλο Ελλάδας. Μοναδικός απών ο Αρσενίεβιτς, που βρίσκεται στην Σερβία για τοχαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του τρίτου του παιδιού.

Με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας, Θύμιος Σταυρόπουλος δήλωσε στο spartafc.gr:

«Η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί μια πολύ δυνατή δοκιμασία. Εμείς θα κοιτάξουμε να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Περιμένουμε τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» και πιστεύουμε ότι θα απολαύσει ένα εξαιρετικό παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα