Συζήτηση για ένα γήπεδο, όχι για επιστροφή

Συζήτηση για ένα γήπεδο, όχι για επιστροφή

Νίκος Αθανασίου
Συζήτηση για ένα γήπεδο, όχι για επιστροφή

bet365

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Παιανία ούτε τα τμήματα υποδομής του και το θέμα συζήτησης αφορά την προσωρινή παραχώρηση ενός γηπέδου για τις ακαδημίες λόγω εργασιών στο Κορωπί.

Η προτεραιότητα του Ζιλμπέρτο Σίλβα από την μέρα που ανέλαβε διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού ήταν η σταδιακή αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου του «τριφυλλιού» στο Κορωπί. Αυτή την περιόδο βρίσκεται σε εξέλιξη η σταδιακή αλλαγή χλοοτάπητα στα γήπεδα του «Καλαφάτης» και έχει προκύψει η ανάγκη για την έρευση ενός βοηθητικού, ώστε να μην υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα με τις ακαδημίες. Η σκέψη και η συζήτηση που υπάρχει δεν είναι για επιστροφή των ακαδημιών στην Παιανία αλλά για την παραχώρηση ενός βοηθητικού μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο ιδιόκτητο προπονητικό του συλλόγου. Το παλιό προπονητικό είναι μία από τις επιλογές που εξετάζονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα