Οριστικοποιήθηκε το ραντεβού Παπαθανασάκη-Μοντεκάλβο για τον Ηρακλή!

Οριστικοποιήθηκε το ραντεβού Παπαθανασάκη-Μοντεκάλβο για τον Ηρακλή!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Οριστικοποιήθηκε το ραντεβού Παπαθανασάκη-Μοντεκάλβο για τον Ηρακλή!

bet365

Το μεσημέρι της Δευτέρας (12.00) αναμένεται να ξεκαθαρίσει εν πολλοίς το αν θα καρποφορήσει το ενδιαφέρον του Φάμπιο Μοντεκάλβο για την ιδιοκτησία του Ηρακλή.

Ο Ιταλός υποψήφιος επενδυτής θα συναντηθεί με τον Σπύρο Παπαθανασάκη την Δευτέρα σε ξενοδοχείο της Αθήνας, προκειμένου να σφραγιστεί η συμφωνία και να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του deal.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Φάμπιο Μοντεκάλβο, ο οποίος χθες βρισκόταν στη Βενετία για το περίφημο φεστιβάλ κινηματογράφου.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας FM Communication Group, αναμένεται τις επόμενες ώρες στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους συνεργάτες του για να προετοιμάσει την τελική του πρόταση.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Σπύρος Παπαθανασάκης εξετάζει και εναλλακτικό πλάνο με τα ονόματα των ενδιαφερόμενων να μην έχουν διαρρεύσει, σε περίπτωση που ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Μοντεκάλβο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα